A „dat“ norocul peste el! Constănțean trimis în judecată după ce și-a însușit un telefon Iphone 11 găsit într-un microbuz

 
 
  • În fapt s-a reţinut că în timp ce se deplasa cu un microbuz, inculpatul a găsit telefonul marca Iphone 11 aparţinând  persoanei vătămate (...) şi nu l-a predat în termen de 10 zile autorităților sau celui care l-a pierdut, dispunând de bun ca de al său şi producând un prejudiciu de aproximativ 2000 de lei persoanei vătămate.
  • Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
     
 
Un cetățean din Constanța a fost trimis în judecată după ce a găsit un telefon marca Iphone 11, într-un microbuz, și nu l-a predat în termen de 10 zile autorităților sau celui care l-a pierdut.
 
Dosarul a fost instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
În fapt s-a reţinut că în timp ce se deplasa cu un microbuz, inculpatul a găsit telefonul marca Iphone 11 aparţinând  persoanei vătămate (...) şi nu l-a predat în termen de 10 zile autorităților sau celui care l-a pierdut, dispunând de bun ca de al său şi producând un prejudiciu de aproximativ 2000 de lei persoanei vătămate.
 
Recent, Judecătoria Constanța a constatat legalitatea sesizării instanței sub aspectul competenței materiale și teritoriale a judecătoriei.
 
De asemenea, instanța a constatat legalitatea sesizării instanței sub aspectul regularității rechizitoriului emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, a constatat legalitatea administrării probelor în cursul urmăririi penale, legalitatea efectuării actelor de urmărire penală și a dispus începerea judecății cauzei.
 
Decizia Judecătoriei Constanța nu este una definitivă!
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
 
Profesor din Medgidia, acuzat de purtare abuzivă, condamnat în primă instanță! Când se va da decizia finală
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce înseamnă un telefon refurbished?

26 Aug 2022 1975

Cel mai bun iPhone 2020 care telefon Apple este mai bun?

24 May 2020 2694

Un telefon iPhone 11 pentru omul meciului Membrii delegaţiei Academiei Hagi, în costume saudite la Riad. Iniţiaţi în dansul tradiţional (galerie foto)

24 Jan 2020 6000

De ce să îți cumperi un iPhone XS, chiar dacă au apărut deja alte trei modele

06 Dec 2019 3814

Funcția MultiCam de pe iPhone 11 va fi disponibilă și pe iPhone XS

03 Oct 2019 4395