Andreea Corina Băjenaru și Florina Silvia Popa Doi procurori din Parchetul General al României ies la pensieSecția pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii va analiza în ședința din data de 9 aprilie 2024 cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de Andreea Corina Băjenaru, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.
 
De asemenea, tot în ședința din data de 9 aprilie 2024, CSM va analiza și cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de Florina Silvia Popa, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Foto cu rol ilustrativ. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

 
Instanța s-a retras pentru deliberări în procesul vizând pensia amiralului Vergil Chițac, primarul din Constanța
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficial de la CSM! Procurorii Andreea Corina Băjenaru, Florina Silvia Popa și Claudia Antoanella Ianota, eliberați din funcţie, prin pensionare

10 Apr 2024 583