Oficial de la CSM! Procurorii Andreea Corina Băjenaru, Florina Silvia Popa și Claudia Antoanella Ianota, eliberați din funcţie, prin pensionareSecţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a Andreea Corina Băjenaru, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.
 
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a Florinei – Silvia Popa, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.  
 
De asemeena, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a Claudia Antoanella Ianota, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ministrul Muncii, Simona-Bucura Oprescu
 „Pentru recalcularea pensiilor nu trebuie să duceţi niciun document cu venituri realizate după 2001" 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Andreea Corina Băjenaru și Florina Silvia Popa Doi procurori din Parchetul General al României ies la pensie

07 Apr 2024 566