Bogdan Nicolae Grădinaru, acord de recunoaștere a vinovăției cu DNA


 
  • Potrivit unor surse judiciare, în cauză s-ar fi derulat cercetări specifice pentru dare de mită și că s-ar fi convenit pedeapsa de 1,4 ani de închisoare cu suspendare, pe un termen de incercare de doi ani.    
  • Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea acordului de recunoaștere a vinovăției spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu Bogdan Nicolae Grădinaru.
 
Potrivit unor surse judiciare, în cauză s-au derulat cercetări specifice pentru dare de mită și că s-ar fi convenit pedeapsa de 1,4 ani de închisoare cu suspendare, pe un termen de incercare de doi ani.    
 
Dosarul de urmărire penală privindu-l pe inculpat împreună cu acordul de recunoaștere a vinovăției au fost înaintate la Tribunalul Constanța.
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea acordului de recunoaștere a vinovăției spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 


Conform Portalului instanțelor de judecată, doasrul 4272/118/2022 a fost înregistrat pe rolul Secției penale din Tribunalul Constanța și are ca obiect „sesizarea cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei (art.483 NCPP)“, inculpat Grădinaru Bogdan Nicolae.
 
Primul termen a fost stabilit pentru data de 13 iulie 2022.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Înalta Curte, achitări pe linie în dosarul „Consultanța! (MINUTĂ)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Peste 1500 de contracte publice Insolvența nu a ocolit Opal Construct SRL, una dintre cele mai cunoscute firme din Constanța. Termen nou în instanță

24 Sep 2023 1208

Academia Navală, achiziții importante pentru Nava Școală „Mircea”! (DOCUMENT)

17 Jul 2023 1126

Se modernizează sediul Poliției de Frontieră din Băneasa! Iată cui i-a fost atribuit contractul (DOCUMENT)

15 Jun 2023 1590

Oficial! Cum a intrat în insolvență Opal Construct SRL, cu peste 1500 de contracte publice (document)

02 Nov 2021 3501

Peste 1500 de contracte de achiziții publice Profit în scădere! Opal Construct SRL cere să intre în insolvență

17 Jul 2021 5378

A semnat cu ABADL. Opal Construct SRL va furniza doua bărci multirol pentru intervenție rapidă și evacuare (document)

17 Jul 2018 2827

Opal Construct şi CN APM Constanţa SA au bătut palma. Despre ce lucrare este vorba şi care este valoarea contractului (document)

07 Jul 2017 6870

Administrator nou în firma celebrului milionar de Top 300 Vasile Costea

08 Feb 2016 5718