Caz șocant! Un bărbat este suspectat că și-ar fi violat de mai multe ori fetițele. Detalii incredibile din anchetă

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, judeţul Iaşi, la data de 29.08.2023, au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Hârlău luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 de zile față de inculpatul L.M., cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni de Viol în formă continuată, în concurs, fapte prev. și ped. de art. 218 alin. (1), alin. (3) lit. (b) și (c) Cod penal, cu aplicarea art. 35 alin. (1) Cod penal şi art. 38 alin. (1) C.pen. (două persoane vătămate minore, L.A.N., 11 ani şi L.P.R., 16 ani, fiicele inculpatului). 

Potrivit procurorilor, din probatoriul administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că:
-           începând cu anul 2019, până în luna iunie 2023, L.M. a întreținut în mod repetat prin constrângere sau profitând de imposibilitatea de a se apăra, raporturi sexuale normale, anale și orale cu fiica sa minoră L.P.R., actualmente în vârstă de 16 ani, după fiecare raport sexual amenințând minora cu moartea pentru a nu mărturisi cele întâmplate;
-           începând cu luna martie 2022, până în luna iunie 2023, a întreținut în mod repetat prin constrângere, profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra sau folosind forța fizică, raporturi sexuale normale și orale cu fiica sa, L.A.N., actualmente în vârstă de 11 ani, după fiecare raport sexual amenințând minora cu moartea pentru a nu mărturisi cele întâmplate.

„Judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Hârlău a admis propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului.
Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea şi arestarea preventivă reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție“ - au mai precizta procurorii .

Citește și: 

Caz șocant în județul GalațiFetiță de 14 ani, victimă a unui viol. Minora a rămas însărcinată

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bărbatul care le-a răpit şi violat pe cele două fetiţe fusese eliberat în baza legii recursului compensatoriu din penitenciar

13 Nov 2022 1286

Şocant! Cele două fetiţe răpite din judeţul Braşov ar fi fost violate de mai multe ori. Suspectul, reţinut de poliţişti

13 Nov 2022 1287

Antrenor de hanbdal condamnat la închisoare pentru că ar fi violat 7 fetiţe

10 Mar 2017 1908