Condamnare cu executare pentru un constănțean, împătimit al jocurilor de noroc!




Sentință definitivă executare pentru un constănțean, împătimit al jocurilor de noroc! Acesta este suspectat că a distrusi prin spargere  touch-screen-ul unui aparatului de tip slot-machine, fiind nemulțumit de faptul că pierde bani.

Curtea de Apel Constanța a decis condamnarea definitivă definitivă a unui tânăr din oraș la pedeapsa închisorii de șase luni, pentru săvârșirea în stare de recidivă postexecutorie a infracțiunii de distrugere.  
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
 
Prin actul de sesizare s-a reținut, în esenţă, că în septembrie 2020, inculpatul a provocat distrugeri prin spargerea touch-screen-ului aparatului de tip slot-machine.
 
Conform anchetatorilor, inculpatul era sub influența băuturilor alcoolice și s-a așezat la un aparat, iar la scurt timp a devenit recalcitrant, fiind nemulțumit de faptul că pierde bani, așa că a început să lovească cu pumnii aparatul și i-a spart în cele din urmă display-ul.
 
Conform procesului-verbal de redare a înregistrărilor surprinse de camerele de supraveghere amplasate în incinta sălii de jocuri și planșa foto aferentă, pe imagini se observă cum inculpatul lovește în repetate rânduri cu pumnul drept ecranul aparatului, care în cele din urmă se stinge, după care părăsește sala de jocuri.
 
Inculpatul a recunoscut comiterea faptei, declarând că a acționat așa din cauză că s-a enervat pentru că a jucat suma de 50 lei și nu a avut niciun câștig. A precizat că se angajează să achite lunar suma de 1.000 lei către societatea prejudiciată, astfel încât în decurs de 12 luni să acopere integral prejudiciul cauzat, însă nu a făcut acest lucru nici până în prezent.

 
Inculpatul a fost condamnat definitiv la pedeapsa închisorii de 6 (șase) luni, pentru săvârșirea în stare de recidivă postexecutorie a infracțiunii de distrugere.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Motivarea judecătorilor în dosarul armei furate din Mamaia! „Preocupările religioase nu îl degrevează de obligația de a-și apăra țara!“
 
A poftit la dulce!
Constanța. Închisoare cu executare pentru furtul a două baxuri de ciocolată!

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.