„Contele“ solicită „eutanasierea“! Tribunalul Constanța a înregistrat cererea lui Iosipescu Zambra Nicolae Mircea

 
 
  • „Contele“ se arată nemulțumit faptul că un magistrat al Secției Penale din Tribunalul Constanța a dispus schimbarea măsurii preventive față de el în arest preventiv din control judiciar, motivat de faptul că acesta nu s-ar fi prezentat la semnarea graficului, din motive de sănătate (potrivit propriilor susțineri).
 
 
Tribunalul Constanța a înregistrat cererea lui Iosipescu Zambra Nicolae Mircea - autointitulat „Conte“ -  prin intermediul căreia solicită „eutanasierea“!
 
Conform datelor oficiale puse la dispoziție de portalul instanțelor de judecată, doasrul a fost înregistrat pe rolul Secţiei de contencios administrativ şi fiscal din Tribunalul Constanța, cu numărul unic 220/118/2024, cu obiect „alte cereri obligaţia de a face“, părțile fiind Iosipescu Zambra Nicolae Mircea (reclamant) și Statul Român prin Tribunalul Constanța (pârât).
 
Judecătorul investit cu soluționarea cauzei este Costin Smarandi, din Tribunalul Constanța, care a formulat o declaraţie de abţinere, acțiunea fiind respinsă marți, 16 ianuarie 2024.
 
Oficial
 

„Respinge declaraţia de abţinere formulată de domnul judecător Costin Smarandi în dosarul nr. 220/118/2024, ca neîntemeiată. Prezenta încheiere poate fi atacată numai de părţi, odată cu hotărârea prin care s-a soluţionat cauza. Soluţionată în camera de consiliu şi pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 402 teza finală Cod procedură civilă, astăzi, 16.01.2024. Document: Încheiere – abţinere    16.01.2024“.

 
„Contele“ se arată nemulțumit faptul că un magistrat al Secției Penale a dispus schimbarea măsurii preventive față de el în arest preventiv din control judiciar, motivat de faptul că acesta nu s-ar fi prezentat la semnarea graficului, din motive de sănătate (potrivit propriilor susțineri).
 
Iosipescu Zambra Nicolae Mircea a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT într-un dosar penal aflat pe rolul Tribunalului Constanța, obiectul fiind - conform portalului instanțelor de judecată - „constituirea unui grup infracțional organizat“ (dosarul 6315/118/2022).
 

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 
Mai multe pot fi citite accesând link-ul de mai jos:

 
„Contele“ Iosipescu Zambra Nicolae Mircea cere Tribunalului Constanța „eutanasierea“!
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:   
 
„O să vă omor pe toţi, o să vă distrug“
Premieră în justiția din România! Închisoare cu executare după un scandal monstru în avionul Copenhaga – Bucureşti Otopeni! (MOTIVARE)


 
Șase copii și patru adulți, incendiați în casă, la Medgidia! Procesul continuă la Tribunalul Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Contele“ Iosipescu Zambra Nicolae Mircea cere Tribunalului Constanța „eutanasierea“!

12 Jan 2024 2530