Justitie

Crimă în spatele unei unități militare din Tulcea. Prima condamnare


Un bărbat, de 49 de ani, din Tulcea, a fost condamnat în primă instanță la nouă ani de închisoare pentru omor. Decizia nu este una definitivă, ea fiind contestată de către inculpat la Curtea de Apel Constanța. Primul termen în faza apelului a fost stabilit pentru data de 4 iunie. Bărbatul a fost acuzat că și-a ucis în bătaie victima, totul având loc într-un adăpost improvizat la marginea orașului Tulcea, în spatele gardului unei unități militare.


Conform procurorilor, inculpatul și victima erau persoane fără adăpost. În dimineața de 14 octombrie, inculpatul s-a deplasat la adăpostul victimei pentru a consuma spirt medicinal și apă.


La un moment dat, pe fondul unor discuții contradictorii, inculpatul a lovit victima în zona mâinilor, picioarelor și toracelui. În scurt timp, victima a decedat din cauza rănilor suferite.


Inculpatul a fost audiat prin videoconferință de la locul de deținere, potrivit prevederilor art.43 alin.6 din Decretul nr.195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, context în care a recunoscut comiterea faptei.Citește și

Însemne sataniste!
Tribunalul Constanța decide luna viitoare libertatea unui bărbat acuzat de omor deosebit de grav


Bărbat din Oltina, reținut pentru crimă chiar de ziua lui. A fost condamnat
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doliu în aviația militară! A murit maistrul militar Ene Marian Valentin, de la Unitatea Specială de Aviație Tulcea

13 Dec 2019 18617

Oficial de la MApN Câte locuri sunt alocate la Constanţa pentru procesul de recrutare a rezerviştilor voluntari în Armata Română

13 Sep 2019 2340

UPDATE. Tânărul care s-a înecat în mare în zona Cartierului Consilierilor din Constanța este cadru militar. La ce unitate era încadrat (galerie foto)

15 May 2018 23961

Unitatea Militară 01556 Mangalia, din Ministerul Apărării Naţionale, organizează concurs

04 Oct 2016 3344