Crimă la Cogealac! Și-a ucis mama pentru că i-a reproșat că asculta muzica prea tare. Arest prelungit

 
  • Din propria declaraţie a inculpatului a rezultat că, deşi victima suferise leziuni grave, el a încercat să îi acorde ajutor medical la domiciliu, prin aplicarea de bandaje pe rănile sângerânde, cu scopul de a încerca să ascundă comiterea infracţiunii. 
 
Trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în forma omorului, Gheorghe D., din Cogealac, județul Constanța, rămâne în detenție!
 
Decizia a fost lută de Tribunalul Constanța și poate fi contestată.
 
Individul este acuzat că și-ar fi ucis mama pentru că i-a reproșat că asculta muzica prea tare.
 
Dosarul se află pe rolul Tribunalul Constanța, următoirul termen pe fond fiind stabilit pentru finele lunii septembrie 2021.
 
Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că, în jurul datei de 07 martie 2021, în cursul nopţii, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, în locuinţa comună din localitatea Cogealac, în urma unui conflict spontan, generat de nemulţumirea victimei că fiul ei asculta muzică la un volum tare, deşi ora era târzie, inculpatul i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele mamei sale, în vârstă de 92 de ani, astfel încât i-a provocat leziuni traumatice grave, constând în hemoragie şi contuzii meningo-cerebrale, fracturi ale oaselor nasului şi multiple fracturi costale, ce au condus la decesul acesteia, survenit la data de 11 martie 2021 în spital.
 
Din propria declaraţie a inculpatului a rezultat că, deşi victima suferise leziuni grave, el a încercat să îi acorde ajutor medical la domiciliu, prin aplicarea de bandaje pe rănile sângerânde, cu scopul de a încerca să ascundă comiterea infracţiunii şi abia când starea de sănătate a victimei s-a înrăutăţit a rugat un vecin să cheme ambulanţa şi nici măcar personalului medical nu i-a destăinuit modul în care mama sa suferise vătămările.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Judecătorii îl mențin în arest la domiciliu pe minorul, de 15 ani, din Mangalia, acuzat de moartea lui Andrei, de 13 ani
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Care este arma crimei de la Corbu (galerie foto)

03 Jul 2021 1981

Județul Constanța Viol și crimă la Corbu. Percheziții la locuința victimelor (video)

03 Jul 2021 2662

Nimeni nu l-a salvat de strigătele pline de furie ale oamenilor din comună Imagini surprinse când suspectul de crima și violul de la Corbu, își părăsește locuința (video)

02 Jul 2021 11537

Județul Constanța Viol și crimă la Corbu. Bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost prins!

02 Jul 2021 5984

Crimă la Cogealac! Bărbatul care și-a ucis mama pentru că i-a reproșat că asculta muzica prea tare menținut în arest

04 May 2021 1798

Crimă la Cogealac! Date din ancheta procurorilor. Cercetările la final

27 Apr 2021 1098

UPDATE. Crimă la Cogealac! Un bărbat și-a omorât mama pentru că i-a reproșat că asculta muzica prea tare

12 Mar 2021 4882

Un bărbat dintr-un sat din județul Constanța a luat 15 ani de închisoare pentru uciderea soției

18 Mar 2020 874

Aurel Gheorghe a fost arestat Suspectul în crima din Tãbãcãrie şi-a recunoscut fapta

22 Sep 2014 1607

Suspectul crimei din Parcul Tăbăcărie a fost încarcerat

20 Sep 2014 1444