Cristina Beatrice Mocianu, Cristina Mocioi și Tudor Iulian Vasile Trei procurori ai PJ Constanța, promovați la Parchetul Tribunalului Constanța



Magistrații Cristina Beatrice Mocianu, Cristina Maria Mocioi și Tudor Iulian Vasile, din cadrul Parchetului Judecătoriei Constanța, au promovat concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii pentru promovarea în funcții de execuție.
 
Cei trei procurori au fost notați cu medii începând de la 85 de puncte, la 92 și, respectiv, 98 de puncte, rezultatele finale ale concursului fiind publicate de către CSM în forma anonimizat.
 
Potrivit regulamentului de desfășurare a concursului, sunt admiși candidații care obțin un punctaj total de cel puțin 70 de puncte.
 
Cei trei magistrați admiși la concurs vor promova astfel pe posturi de execuție în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
Amintim, pentru acest concurs, PT Constanța alocase șase posturi, iar PT Tulcea (arondat, de asemenea, Parchetului Curții de Apel Constanța) – patru posturi.
 
Pentru PT Tulcea nu au existat candidați.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
Magistrații care vor să fie procurorii generali ai Dobrogei și-au susținut proiectele manageriale
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trei procurori din Constanța, medii peste 85 de puncte! CSM validează rezultatele la concursul pentru promovarea în funcții de execuție

20 Oct 2023 1471

Trei procurori de la Parchetul Judecătoriei Constanța înscriși la examenul de promovare

22 Jun 2023 2017