Trei procurori de la Parchetul Judecătoriei Constanța înscriși la examenul de promovare

  • Cristina Beatrice Mocianu, Cristina Maria Mocioi și Tudor Iulian Vasile, aceștia sunt cei trei procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța care s-au înscris la concurs.
  • Afișarea rezultatelor finale va avea loc la data de 13 octombrie 2023.
Cristina Beatrice Mocianu, Cristina Maria Mocioi și Tudor Iulian Vasile, aceștia sunt cei trei procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța care s-au înscris la concursul de promovare pe funcțiile de execuție organizat de Consiliul Superior al Magistraturii și ale căror candidaturi au fost admise la înscriere.
 
Informațiile au fost făcute publice de Consiliul Superior al Magistraturii, care a precizat că toți cei trei magistrați s-au înscris pentru câte un post de execuție în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
Aminim, concursul de promovare efectivă în funcții de execuție este organizat de CSM cu sprijinul Institutului Național al Magistraturii.
 
Pentru acest concurs, Parchetul Tribunalului Constanța rezervase șase posturi, iar Parchetul Tribunalului Tulcea, arondat, de asemenea, Parchetului Curții de Apel Constanța, alocase patru posturi.
 
La PCA Constanța nu este niciun post scos la concurs.
 
Potrivit datelor oficiale, examenul va consta în susținerea unei probe având ca obiect evaluarea activității și conduitei candidatului din ultimii trei ani de activitate, iar pentru evaluarea activității sunt avute în vedere actele întocmite de aceștia sau care privesc activitatea candidaților în ultimii trei ani.
 
Perioada de evaluare a candidaților și întocmirea raportului motivat va avea loc între 30 august și 22 septembrie 2023.
 
Afișarea rezultatelor finale va avea loc la data de 13 octombrie 2023.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cea mai mare medie pe Dobrogea la examenul de capacitate al magistraților – 9,562, la Judecătoria Constanța! Listele complete (DOCUMENTE)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trei procurori din Constanța, medii peste 85 de puncte! CSM validează rezultatele la concursul pentru promovarea în funcții de execuție

20 Oct 2023 1472

Cristina Beatrice Mocianu, Cristina Mocioi și Tudor Iulian Vasile Trei procurori ai PJ Constanța, promovați la Parchetul Tribunalului Constanța

19 Oct 2023 1286