Ei sunt magistrații care vor să ocupe funcția de procuror general al Dobrogei (FOTO+DOCUMENT)


Magistrații Laurențiu Bratosin, Gill Julien Grigore Iacobici și Mihaela Elena Mergeane, aceștia sunt cei trei procurori ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța ale căror candidaturi au fost admise în concursul pentru funcția de procuror general al Dobrogei.

Magistratul Laurențiu Bratosin 

Magistratul Mihaela Elena Mergeane este procurorul general adjunct al PCA Constanța, magistratul Laurențiu Bratosin este fost șef al DIICOT Constanța, în prezent procuror PCA Constanța desemnat de Consiliul Superior al Magistraturii să se ocupe de dosarele care vizează infracțiuni comise de magistrați, iar procurorul Gill Julien Grigore Iacobici este fost procuror DIICOT Constanța, fost șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în prezent procuror PCA Constanța.

Magistratul Gill Julien Grigore Iacobici
 
Magistratul Gigi Valentin Ștefan, actualul procuror general al Dobrogei, nu s-a mai înscris în concurs, acesta fiind deja la al doilea mandat de conducere a PCA Constanța.
 
Mandatul său se încheie la începutul anului 2024.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat Tabelul candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la examenul pentru ocuparea funcțiilor de conducere din parchete.
 
Totodată, pentru funcția de procuror șef al Parchetului Judecătoriei Constanța s-a înscris magistratul Mihai Alexandru Stanciu, actualul procuror-șef.

 
În Secțiunea Document poate fi consultat Tabelul candidațiilor care îndeplinesc condițiile de participare în concurs.
 

Potrivit Calendarului de desfășurare a examenului, proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere poate fi depus până pe 12 septembrie 2023, iar testarea psihologică va avea loc în perioada 30 septembrie – 12 octombrie 2023.
 
În intervalul 3 octombrie – 15 octombrie 2023 va avea loc susținerea proiectului, iar testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane va fi pe 5 noiembrie 2023.
 
Rezultatele finale vor fi afișate la sfârșitul lunii noiembrie 2023.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Știri justiție Constanța
Cine conduce parchetele din Constanța și Dobrogea? Lista completă a procurorilor delegați sau detașați pe funcțiile de conducere

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lupta pentru conducerea parchetelor din țară! Începe corectarea lucrărilor scrise

13 Nov 2023 1131

Când susțin procurorii Bratosin, Grigore-Iacobici, Mergeane și Stanciu examenul scris în concursul pentru conducerea parchetelor

27 Oct 2023 1590

Magistrații care vor să fie procurorii generali ai Dobrogei și-au susținut proiectele manageriale

15 Oct 2023 1309

Concurs pentru conducerea procurorilor din Dobrogea! Când susțin procurorii proiectul managerial

01 Oct 2023 4792

Lupta pentru conducerea parchetelor din Dobrogea! Magistrații Bratosin, Grigore-Iacobici, Mergeane și Stanciu, programați la testarea psihologică

26 Sep 2023 1063

Concurs pentru funcția de procuror general al Dobrogei! Când au loc testarea psihologică și verificarea rezistenței la stres a procurorilor

14 Sep 2023 1946

Dosarul deschis de șefii din parchetele din Constanța Ministerului Public, amânat de protestele judecătorilor

17 Jul 2023 1290

Mai mulți procurori din Constanța, la judecată cu Ministerul Public! Printre reclamanți, procurorul general al Dobrogei și șefa DIICOT Constanța

02 Mar 2023 3467

Cu 17 „DA“-uri de la colegi! Trei procurori din Constanța vor prelua anchetele Secției Speciale care vizează judecătorii şi procurorii din Dobrogea! (DOCUMENT)

04 May 2022 3558

Laurenţiu Bratosin, delegat procuror-şef al DIICOT Constanţa

27 Feb 2016 4025

Exclusiv Laurenţiu Bratosin rămâne procurorul-şef al DIICOT Constanţa

26 Feb 2016 2628

Laurenţiu Bratosin, şeful DIICOT Constanţa, aproape de final de mandat. Iată ce a decis CSM!

11 Dec 2015 3826

Cine luptă la Constanţa împotriva infracţiunilor de criminalitate organizată şi terorism

30 Sep 2014 3714