FOTO+VIDEO Tragedie rutieră la intrare în Ovidiu! O tânără de 17 ani a murit, în aprilie 2021! Începe procesul

 
 
 
 
  • În rechizitoriul întocmit, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că inculpatul, la data de 25.04.2021, în jurul orei 20:41, a condus autoturismul marca Mitsubishi Lancer, pe DN 2 A, în afara localității Ovidiu.
  • La un moment dat, spun procurorii, șoferul a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul dublu continuu care separă sensurile de mers, fără a se asigura, intrând în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen Golf, care se deplasa în aceeași direcție de mers, pe banda nr.2, și producând în urma impactului decesul unei tinere, de 17 ani.
  • Recent, Judecătoriei Constanța dispus începerea judecății cauzei.
  • Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.  
 
 
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au finalizat cercetarea specifică în dosarul privind accidentul rutier din seara zilei de 25 aprilie 2021, de la intrarea în localitatea Ovidiu, județ Constanța, eveniment în urma căruia o tânără de 17 ani a decedat!
 
În cauză, procurorii din Constanța au dispus trimiterea în judecată a unui tânăr, din Mioveni, Argeș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, prev. de art.192 alin.2 C.pen.    
 
Dosarul penal a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Constanța, instanță care, recent, a constată legalitatea sesizării instanței sub aspectul competenței materiale și teritoriale a judecătoriei, precum și legalitatea sesizării instanței sub aspectul regularității rechizitoriului, legalitatea administrării probelor în cursul urmăririi penale, legalitatea efectuării actelor de urmărire penală, dispunând, pe cale de consecință, începerea judecății cauzei.
 
Decizia Judecătoriei Constanța nu este una definitivă!
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că inculpatul, la data de 25.04.2021, în jurul orei 20:41, a condus autoturismul marca Mitsubishi Lancer, pe DN 2 A, în afara localității Ovidiu.
 
La un moment dat, spun procurorii, șoferul a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul dublu continuu care separă sensurile de mers, fără a se asigura, intrând în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen Golf, care se deplasa în aceeași direcție de mers, pe banda nr.2, și producând în urma impactului decesul unei tinere, de 17 ani.

 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.  
 

Sursa: portal instanțe de judecată și rejust.ro
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
FOTO+VIDEO. Un motociclist şi pasagerul, decedați!
Dublă tragedie pe DN 2A, lângă Dorobanțu, în 2019. Dosarul, amânat la Curtea de Apel Constanța

 
 
Accident transmis live pe Facebook
S-a motivat cea mai mare condamnare pentru ucidere din culpă aplicată vreodată în Dobrogea!

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Coincidențe macabre în cazul accidentului mortal de pe DN2A! Ambele victime sunt născute în februarie și aveau același prenume(GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Feb 2024 5612

Îngrozit de impactul mortal produs între Mihail Kogălniceanu și Constanța Cum a descris șoferul de tir momentul impactului tragic de pe DN 2A (VIDEO)

06 Feb 2024 4852

Viteza a curmat două vieți, pe DN 2A! Imagini de impact din bordul autoturismului unde doi bărbați au murit (VIDEO)

06 Feb 2024 3750

Accident mortal între Mihail Kogălniceanu și Constanța! Detalii de ultim moment de la IPJ Constanța (VIDEO)

06 Feb 2024 3832

UPDATE. Județul Constanța Accident rutier mortal la Mihail Kogălniceanu. Un copil de 5 ani, decedat (GALERIE FOTO+VIDEO)

31 Jul 2023 13779

Accident mortal la Ovidiu! Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere (VIDEO)

24 Jul 2023 30073

Accident mortal în Ovidiu! Victima, un copil de 15 ani. Prima condamnare

31 Mar 2023 3619

Un bărbat din Bacău a murit IPJ Constanța, despre accidentul tragic de muncă din Piața Ovidiu. S-a întocmit dosar de cercetare penală

22 Mar 2023 1877

Gheorghe Moldovan, primarul din Albești, este înmormântat azi! (FOTO+VIDEO)

08 Feb 2023 6208

Accident mortal pe autostrada A4, Ovidiu – Agigea! Prima condamnare (FOTO+VIDEO)

18 Jan 2023 3588

Accident rutier mortal pe Autostrada A2 București-Constanța. Un bărbat a murit și trei persoane au ajuns la spital (GALERIE FOTO)

09 Sep 2022 4922

Oficial de la IPJ Constanţa! Cum s-a petrecut accidentul rutier mortal din sensul giratoriu de la Tomis Plus (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Aug 2022 8988

Bărbat de 66 de ani decedat într-un accident rutier petrecut în județul Călărași (GALERIE FOTO)

21 Jul 2022 1456

Tragedie pe un drum din județul Călărași. Două persoane au murit într-un cumplit accident rutier (GALERIE FOTO)

05 May 2022 3256

Autobuz cu militari americani, implicat într-un accident mortal pe Autostrada A4, Constanța – Ovidiu! Sentință definitivă

28 Dec 2021 12429