Grup Servicii Petroliere Shipyard contestă decizia prin care a fost obligată să achite 100.000 de euro Administrației Porturilior Maritime!


 
 
  • Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL are sediul social în Voluntari, județ Ilfov, se ocupă de fabricarea de constructii metalice și părți componente ale structurilor metalice, iar ca asociați apar GSP Holding SA, cu 99.944285 %, din Luxemburg, și Comănescu Gabriel Valentin, cu 0.055715 %. Administratorii companiei sunt Bratu Mihai Dumitru și Comanescu Gabriel Valentin.
 
 
Compania Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, controlată de omul de afaceri Comănescu Gabriel Valentin, contestă decizia Tribunalului Constanța, din 8 noiembrie 2023, prin care a fost obligată la plata în favoarea Companiei Naționale Administrația Porturilior Maritime SA a sumei de 534.235,77 lei (mai bine de 100.000 de euro).
 
Contestația celor de la Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL a fost înregistrată pe rolul Curții de Apel Constanța.
 
Banii reprezintă, după este menționat și pe portalul instanțelor de judecată, „rest de plată cu titlu de penalităţi de întârziere aferente capătului I de cerere“.
 
Mai mult, Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL a mai fost obligată la plata în favoarea Companiei Naționale Administrația Porturilior Maritime a sumei de 50.521,03 euro, „reprezentând penalităţi de întârziere aferente capătului II de cerere“.
 
Grup Servicii Petroliere Shipyard a mai fost obligată la plata în favoarea Companiei Naționale Administrația Porturilior Maritime a sumei de 29.248,06 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, din care 27.248,06 lei reprezentând taxă judiciară de timbru şi 2000 lei reprezentând onorariu de expert.
 
Despre Grup Servicii Petroliere Shipyard
 

Potrivit Termene.ro., SC Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL are sediul social în Voluntari, județ Ilfov, se ocupă de fabricarea de constructii metalice și părți componente ale structurilor metalice, iar ca asociați apar GSP Holding SA, cu 99.944285 %, din Luxemburg, și Comănescu Gabriel Valentin, cu 0.055715 %.
 
Administratorii companiei sunt Bratu Mihai Dumitru și Comanescu Gabriel Valentin.

 
Pentru anul 2020, cu aproape 100 de angajați, firma a declarat o cifră de afaceri netă de 68.753.399 de lei și o pierdere netă de 5.189.966 de lei.
 
Potrivit Termene.ro, Gabriel Valentin Comănescu apare în Vega Turism SA, Comproiect 92 SA, Industria Mundum SRL, Grup Servicii Petroliere SA, Grup Servicii Petroliere Engineering SRL, Vega Offshore SRL, Vega Travel International SRL, Green County SRL, Izvor M.D. Cringu SRL, Upetrom 1 Mai Trading SRL, Grup Servicii Petroliere Training SRL, Grup Servicii Petroliere Logistic SRL, Grup Servicii Petroliere Catering SRL, SPG Archivator SRL, SPG Medical Emergencies SRL, Tehnoconstruct Marine Operations SRL, Redivivus Energy SRL, Redivivus Green Farm SRL, Upetrom 1 Mai Manufacturing SRL, Forasol SRL, Providence Energy SRL, Texrom Well Management SRL, GSP Power SRL, Gino-Impex SRL, GSP Downstream SRL, HR Expert-Support Solutions SRL, Corona Crewing SRL, Euro Shipping Logistic SRL și în GSP Offshore SRL.
 
GSP Holding SA apare în Grup Servicii Petroliere Logistic SRL.
 
Bratu Mihai Dumitru apare în Grup Servicii Petroliere SA, Grup Servicii Petroliere Engineering SRL, Green County SRL, Grup Servicii Petroliere Training SRL, Grup Servicii Petroliere Logistic SRL, Grup Servicii Petroliere Catering SRL, Redivivus Green Farm SRL, Gino-Impex SRL, Vandor Industry SRL, Blue Wings SRL, GVC Drilling SRL, Industria Mundum SRL, GSP Shipmanagement SRL, Tehnoconstruct Marine Operations SRL și în Upetrom 1 Mai Manufacturing SRL.
 
În trecut, Comănescu a figurat în Global Operation SRL, Clubul Casa cu Lei SA, Algoritm Consult SRL, Romanien Production And Trading Company SA, R.P.T. Oil SRL, R.P.T.Grup SRL și Emicom International SRL, radiate.
 
Despre CAPM SA Constanța
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APM SA Constanța) s-a înființat prin Hotărârea Guvernului României nr. 517/1998, cu modificările și completările ulterioare, prin reorganizarea fostei Regii Autonome Administrația Portului Constanța.
 
CN APM SA Constanța este o societate comercială pe acțiuni, desemnată de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii să desfășoare activități de interes public național, în calitate de administrație portuară.
 
Compania îndeplinește funcția de autoritate portuară în portul Constanța (cu zona Constanța, zona Midia și zona Mangalia) și portul turistic Tomis.
 
Lista persoanelor cu funcții de conducere
 
Adunarea Generală a Acționarilor:
 
Gîrla Laura Diana, reprezentant Ministerul Transporturilor
 
Olteanu Adrian, reprezentant Ministerul Transporturilor
 
Reprezentant S.C. Fondul Proprietatea
 
Consiliul de Administrație
 
Adrian Daniel Gavruță, membru provizoriu, președinte
 
Elena Vlad, membru provizoriu
 
Constantin Chirilă, membru provizoriu
 
Cătălin Diaconu, membru provizoriu
 
Mihnea-Claudiu Drumea, administrator provizoriu
 
Suryan-Omar Dede, administrator provizoriu
 
Conducerea executivă
 
Florin Vizan, director general
 
Mihai Teodorescu, director executiv
 
Daniela Șerban, director financiar
 
Costin - Valeriu Avătavului, director general adjunct
 
Eugen Căruntu, director strategie - dezvoltare
 
Tănase Iulian Pepi, director juridic
 
George Gabriel Vișan, director comercial
 
Florin Laurențiu Chirilă, director tehnic
 
Costel Bucur, director operațiuni portuare
 
Emil Sorin Banias, director sucursale
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
V&V Maritime SRL cere insolvența GSP Offshore SRL, iar o persoană fizică pe cea a Grup Servicii Petroliere SA
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Grup Servicii Petroliere Shipyard, Grup Servicii Petroliere Catering, SPG Medical Emergencies și Gino Impex, vizate de cereri de insolvență!

17 Mar 2024 1380

Fosta bancă de pe strada Traian din Constanța, deținută de Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, de vânzare (DOCUMENT)

11 Mar 2024 14641

O persoană fizică cere insolvența Grup Servicii Petroliere Logistic!

24 Jan 2024 1571

GSP Offshore, Grup Servicii Petroliere SA și Tehnoconstruct Marine Operations SRL, vizate de cereri de insolvență

26 Nov 2023 1911

Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, obligată să achite Administrației Porturilior Maritime peste 150.000 de euro. Decizia nu este definitivă

12 Nov 2023 1159

GSP Offshore SRL, controlată de Gabriel-Valentin Comănescu, și-a mutat sediul social, din Constanța în Voluntari

05 Nov 2023 2067

Inter VIP SRL, controlată de Stavrositu Iancu, obține, în instanță, aproape 700.000 de euro de la GSP Offshore! Decizia nu este definitivă

26 Oct 2023 1497

Compania Iridex nu mai cere intrarea în insolvență a Grup Servicii Petroliere Logistic SRL!

21 Oct 2023 1236

Tehnoconstruct Marine Operations SRL s-a mutat cu sediul social din Constanța în Ilfov!

16 Oct 2023 768

Grup Servicii Petroliere Logistic SRL și-a mutat sediului social din Portul Midia, Năvodari, în Voluntari, Ilfov

16 Oct 2023 1161

Grup Servicii Petroliere SA, obligată să achite Administraţiei Porturilor Maritime peste 1,6 milioane de lei. Dosarul, la Curtea de Apel

12 Oct 2023 1098

Teren de peste 15.000 de metri pătrați în Portul Constanța Grup Servicii Petroliere SA, la judecată cu Administrația Porturilor! Dosarul, la Curtea de Apel Constanța

10 Oct 2023 1404

Se cere insolvența Grup Servicii Petroliere Shipyard!

18 Sep 2023 4732

Afaceri Constanța Vega Offshore SRL, controlată de Valentin Comănescu, are un nou obiect secundar de activitate!

24 Jul 2023 2222

Schimbări importante în Industria Mundum SRL! Ce decizie au luat asociații Valentin Comănescu şi Dumitru Bratu

22 Jul 2023 1643