GSP Offsore, la judecată cu UPS Romania. Când a fost fixat primul termen de judecată la Tribunalul Constanța

Pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrat dosarul 26520/212/2023 ce are ca obiect „ordonanţă de plată - OUG 119/2007 / art.1014 CPC ş.u. “.  Dosarul a fost înregistrat la data de 6 octombrie 2023 pe Secția Civilăl, fiind în stadiul de fond.
 
Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, părți în dosar sunt UPS Romania SRL în calitate de creditor și GSP Offshore SRL în calitate de debitor.
 
Prima ședdință de judecată va avea loc în data de 12 decembrie 2023.
 
Despre UPS Romania
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 11 octombrie 2023, societatea a fost înființată în anul 2023 și are sediul în Strada Aurel Vlaicu, Nr. 11C, Otopeni, Județ Ilfov.
Obiectul de activitate îl reprezintă „Alte activitati postale si de curier“.
Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 211.300.188 de lei, profit de 5.819.527 lei și 140 de angajați.
 
Asociați în cadrul firmei sunt UPS Europe SRL din Belgia cu 99.97% și UPS Logistics Group International BV din Țările de Jos cu 0,03.
 
Administratorul firmei este Luminița Daniela Constantinescu.
 

Despre GSP Offshore SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 11 octombrie 2023, societatea a fost înființată în anul 2016 și are sediul în Constanța. Firma se ocupă cu Activitati de servicii anexe extractiei petrolului brut si gazelor naturale.


Pentru anul 2022 societatea a raportat cifră de afaceri de 697.965.053 lei, profit de 16.433.406 lei și 632 angajați.
 
Gsp Offshore SRL se ocupă de activități de servicii anexe extractiei petrolului brut si gazelor naturale, are sediul în Portul Constanța, iar ca acționar apar Gsp Offshore BV, cu 99.9%, și GVC Investment B.V., cu 0.1%, din Țările De Jos.

 Ca administrator apare Comănescu Gabriel Valentin.
 
Potrivit Termene.ro, Gabriel Valentin Comănescu apare în Vega Turism SA, Comproiect 92 SA, Grup Servicii Petroliere SA, Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, Grup Servicii Petroliere Engineering SRL, Vega Offshore SRL, Vega Travel International SRL, Green County SRL, Izvor M.D. Cringu SRL, Upetrom 1 Mai Trading SRL, Grup Servicii Petroliere Logistic SRL, Grup Servicii Petroliere Training SRL, Grup Servicii Petroliere Catering SRL, SPG Archivator SRL, SPG Medical Emergencies SRL, Tehnoconstruct Marine Operations SRL, Redivivus Energy SRL, Redivivus Green Farm SRL, Upetrom 1 Mai Manufacturing SRL, Forasol SRL, Providence Energy SRL, Texrom Well Management SRL, GSP Power SRL, Gino-Impex SRL, Euro Shipping Logistic SRL, GSP Offshore SRL dar și în UGM Energy Trading SRL – faliment.
 
În trecut, Comănescu a figurat în Global Operation SRL, Clubul Casa cu Lei SA, Algoritm Consult SRL, Romanien Production And Trading Company SA, R.P.T. Oil SRL, R.P.T.Grup SRL și Emicom International SRL, radiate.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma Termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 Citește și: 

GSP Offshore SRL, vizată de o nouă cerere de insolvență!
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.