GSP Offshore SRL, vizată de o nouă cerere de insolvență!

 
 
  • SC Spes SRL se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, are sediul pe strada Brăilei, din Galați, și este controlată de Chirilus Sorin, asociat unic și administrator. 
  • Gsp Offshore SRL se ocupă de activități de servicii anexe extractiei petrolului brut si gazelor naturale, are sediul în Portul Constanța, iar ca acționar apar Gsp Offshore BV, cu 99.9%, și GVC Investment B.V., cu 0.1%, din Țările De Jos.
  • Ca administrator apare Comănescu Gabriel Valentin.
 
 
Celebra companie GSP Offshore SRL, cu sediul în Portul Constanța, controlată de omul de afaceri Comănescu Gabriel Valentin (foto), este vizată de o nouă cerere de insolvență!

Solicitarea a fost formulată de reprezentanții societății comerciale SPES SRL, cu sediul pe strada Brăilei, din Galați.
 
Conform datelor oficiale puse la dispoziție de portalul instanțelor de judecată, pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrat dosarul 6832/118/2023  , cu obiect „deschiderea procedurii la cererea creditorului“, cauză în care SC SPES SRL Galați are calitatea de creditor iar GSP Offshore SRL apare ca și debitor.
 
Până în prezent nu a fost stabilit primul termen de judecată.
 
Despre Spes SRL
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 6 octombrie 2023, SC Spes SRL se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, are sediul pe strada Brăilei, din Galați, și este controlată de Chirilus Sorin, asociat unic și administrator.
 
Pentru anul 2022, SC Spes SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 1.116.145

de lei și un profit net de 563.655 de lei.     
 
Despre Gsp Offshore SRL

 
Gsp Offshore SRL se ocupă de activități de servicii anexe extractiei petrolului brut si gazelor naturale, are sediul în Portul Constanța, iar ca acționar apar Gsp Offshore BV, cu 99.9%, și GVC Investment B.V., cu 0.1%, din Țările De Jos.
 
Ca administrator apare Comănescu Gabriel Valentin.
 
Cu 632 de angajați, Gsp Offshore SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 697.965.053 de lei și un profit net de 16.433.406 de lei.
 
Potrivit Termene.ro, Gabriel Valentin Comănescu apare în Vega Turism SA, Comproiect 92 SA, Grup Servicii Petroliere SA, Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, Grup Servicii Petroliere Engineering SRL, Vega Offshore SRL, Vega Travel International SRL, Green County SRL, Izvor M.D. Cringu SRL, Upetrom 1 Mai Trading SRL, Grup Servicii Petroliere Logistic SRL, Grup Servicii Petroliere Training SRL, Grup Servicii Petroliere Catering SRL, SPG Archivator SRL, SPG Medical Emergencies SRL, Tehnoconstruct Marine Operations SRL, Redivivus Energy SRL, Redivivus Green Farm SRL, Upetrom 1 Mai Manufacturing SRL, Forasol SRL, Providence Energy SRL, Texrom Well Management SRL, GSP Power SRL, Gino-Impex SRL, Euro Shipping Logistic SRL, GSP Offshore SRL dar și în UGM Energy Trading SRL – faliment.
 
În trecut, Comănescu a figurat în Global Operation SRL, Clubul Casa cu Lei SA, Algoritm Consult SRL, Romanien Production And Trading Company SA, R.P.T. Oil SRL, R.P.T.Grup SRL și Emicom International SRL, radiate.
 
Într-un alt dosar, aflat tot pe rolul Tribunalului Constanța, și SC Vastrum Transcom SRL a cerut insolvența GSP Offshore SRL.

Prin Hotarârea nr. 893/2023, din 23.08.2023, Tribunalul a luat act că, creditorii au renunţat la judecarea cauzei cu obiect cerere deschidere a procedurii insolvenţei faţă de debitoarea GSP Offshore SRL.
 
SC Vastrum Transcom SRL se ocupă de comerțul cu ridicata al metalelor și minereurilor metalice, iar ca asociat unic și administrator apare Mirica Vasile.
 
Cu mai multe contracte publice, Vastrum Transcom SRL a declarat pentru anul 2022, cu aproape 40 de angajați, o cifră de afaceri netă de 44.752.324 de lei și un profit net de 6.353.982 de lei.
 
Urmărește ZIUA de Constanța!
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma Termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Familia Darie a băgat în insolvență Holland Development Group SA, beneficiară a unor terenuri din Dosarul Retrocedărilor! (MINUTĂ)
 
CJC a cerut insolvența unei cunoscute asociații din Constanța! Solicitarea, respinsă
 
Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului, în faliment! Se cere tragerea la răspundere. Dosarul, amânat pentru la anul
 
Gamma Ship Supplier SRL a intrat în insolvență! Printre fondatori, Monea Gabriel, administratorul public al județului Constanța
 
Consiliul Județean Tulcea cere insolvența Lucia Inter Tour SRL, din Constanța, care deține hotel plutitor „Bella Marina“
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Numărul creditorilor a trecut de 400 Se cere insolvența GSP Offshore SRL, administrată de Gabriel Comănescu. Dosarul, amânat pentru finele lunii mai

14 Apr 2024 1081

Curtea de Apel Constanța, decizie definitivă în cazul navei GSP King, reţinută în Portul Midia!

18 Mar 2024 3836

Nava GSP King, proprietatea GSP King Ltd, reţinută de Tribunalul Constanța în Portul Midia!

12 Mar 2024 7152

Se luptă în instanță pentru recuperarea restanțelor financiare Fratele Feliciei Ovanesian, printre foștii angajați neplătiți de afaceristul Gabriel Comănescu!

05 Mar 2024 3905

Numărul creditorilor a ajuns la 34 Se cere insolvența GSP Offshore SRL! Tribunalul Constanța amână cauza pentru o eventuală solutionare pe cale amiabilă

04 Feb 2024 9124

O persoană fizică cere insolvența Grup Servicii Petroliere Logistic!

24 Jan 2024 1634

Nava GSP King a scăpat de sechestru! Tribunalul Constanța a respins cererea Navis Ship Management Limited (DOCUMENT)

20 Jan 2024 2669

Se cere instituirea sechestrului asigurător asupra navei GSP King! Tribunalul Constanța a fixat primul termen

17 Jan 2024 928

Nava GSP King, sub pavilion Panama, reținută de Tribunalul Constanța în Portul Midia! (DOCUMENT)

16 Jan 2024 8199

Grup Servicii Petroliere Shipyard contestă decizia prin care a fost obligată să achite 100.000 de euro Administrației Porturilior Maritime!

02 Jan 2024 1491

V&V Maritime SRL cere insolvența GSP Offshore SRL, iar o persoană fizică pe cea a Grup Servicii Petroliere SA

19 Dec 2023 3760

GSP Offshore, Grup Servicii Petroliere SA și Tehnoconstruct Marine Operations SRL, vizate de cereri de insolvență

26 Nov 2023 1975

GSP Offshore SRL, controlată de Gabriel-Valentin Comănescu, și-a mutat sediul social, din Constanța în Voluntari

05 Nov 2023 2123

Inter VIP SRL, controlată de Stavrositu Iancu, obține, în instanță, aproape 700.000 de euro de la GSP Offshore! Decizia nu este definitivă

26 Oct 2023 1556

Compania Iridex nu mai cere intrarea în insolvență a Grup Servicii Petroliere Logistic SRL!

21 Oct 2023 1278