Hunedoara A părăsit locul accidentului și a încercat să mituiască un polițist. Ce sumă i-a oferit


Persoană trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită! 

Ofițerii de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Hunedoara au încheiat cercetările într-un caz de dare de mită și au trimis rechizitoriul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.  

Iată comunicatul de presă pus la dispoziție de Direcția Generală Anticorupție: 

Ofițerii de poliție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Hunedoara au finalizat cercetările și, la sfârșitul lunii august, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara a emis rechizitoriul dispunând trimiterea în judecată a unei persoane fără calitate specială, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

În fapt, în data de 21.07.2022, inculpatul în cauză, după ce a fost implicat într-un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane, a părăsit locul accidentului fiind identificat ulterior de un agent șef principal de poliție din cadrul IPJ Hunedoara – Poliția Municipiului Petroșani – Biroul Rutier, căruia i-a oferit suma de 2.000 de lei pentru a nu lua măsurile legale față de acesta. Polițistul a refuzat categoric propunerea ilicită a inculpatului, formulând denunț, prin care a sesizat comiterea de către inculpat a infracțiunii de dare de mită.

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Hunedoara au desfășurat actele de urmărire penală, în baza ordonanțelor de delegare emise de procurorul de caz.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la Instanță, spre judecare, situație care nu poate să înfrângă în niciun fel, principiul prezumției de nevinovăție.

Citește și:


Percheziţii DGA la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Bucureşti! Mai mulţi medici, suspectaţi că ar fi luat mită de la pacienţi
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DGA Dare de mită sesizată de un polițist la Call-center anticorupție

29 Nov 2023 474

Prahova Dare de mită sesizată de un polițist la Call-center anticorupție

27 Nov 2023 453

DNA l-a trimis în judecată pe Cezar Costin Stancu, fost vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie! Dosarul, amânat pentru la anul (RECHIZITORIU)

23 Nov 2023 472

Un șofer beat și fără permis a încercat să mituiască polițistul care l-a oprit în trafic

14 Nov 2023 610

DGA A încercat să mituiască polițiștii rutieri, dar s-a trezit trimis în judecată

09 Nov 2023 663

Totul s-a produs în Harghita Acord de recunoaștere a vinovăției în cazul șoferului din Constanța care a încercat să mituiască un polițist rutier

01 Nov 2023 612

Cezar Costin Stancu, fostul vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie, trimis în judecată de DNA. Azi, primul termen (RECHIZITORIU)

25 Oct 2023 569

Un șofer a încercat să mituiască polițistul care l-a oprit în trafic. Bărbatul și-a recunoscut fapta în fața procurorilor

11 Oct 2023 654

Tentativă de dare de mită oprită în timp real! Sumele cu care un șofer a încercat să mituiască Poliția

06 Oct 2023 926

Incident de corupție în trafic. Ce a încercat să facă un șofer băut și fără permis

03 Oct 2023 634

Interceptări Sentință definitivă în cazul polițistului din Constanța care a refuzat mită 4000 de euro!

28 Sep 2023 1372

Un bărbat prins în timp ce vindea droguri în București a încercat să mituiască un jandarm

25 Sep 2023 703

Maramureș Un primar a refuzat suma de 10.000 de lei cu titlu de mită și a sesizat DGA

22 Sep 2023 875

Botoșani Persoană trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită

22 Sep 2023 611

Percheziţii DGA la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Bucureşti! Mai mulţi medici, suspectaţi că ar fi luat mită de la pacienţi

20 Sep 2023 758