„Jaluzele albastre“, „bomboane“ ori „lăptic“ Aproximativ 20 de persoane, condamnate. Ce făceau ele în zona Gării CFR Constanţa

Aproximativ 20 de persoane trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru contrabandă cu ţigări, au fost condamnate în primă instanţă. Instanţa a dispus condamnarea inculpaţilor la pedepse cuprinse între un an şi şapte ani de închisoare. De asemenea, magistraţii au mai hotărât confiscarea specială în folosul statului a câtorva mii de pachete de ţigări.
 
Decizia Judecătoria Constanţa nu este una definitivă, aceasta fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa, primul termen fiind stabilit pentru luna ianuarie 2019.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că inculpaţi aduceau şi vindeau ţigări în zona Gării CFR.
 
Conform anchetatorilor, inculpaţii vorbeau codat la telefon şi numeau ţigările „sticle de vin roşu sau alb“, „jaluzele albastre“, „bomboane“ ori „lăptic“, în funcție de culoarea pachetului de ţigări.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primele condamnări Mărturiile unui bișnițar din zona Abator. Cât câștiga la vânzarea unui pachet de țigări de contrabandă

31 Mar 2020 2802

Persoană depistată în zona Gării CFR din Constanţa, în timp ce vindea ilegal ţigări

15 Jan 2019 1347

Polițiștii constănțeni au depistat în zona Gării CFR, persoane care vindeau ilegal țigări. Ce măsuri au fost luate (galerie foto+video)

14 Dec 2018 2921

Tânăr comerciant de ţigări netimbrate, depistat, de dimineaţă, în zona Gării Constanţa

27 Jun 2016 2232

25 de percheziţii Nu au voie să se apropie de zonele Gării şi Abator din Constanţa

01 Dec 2014 2958