Justitie Constanța Nava „Le Meribel“, pavilion olandez, reținută în Portul Agigea Sud! (MINUTĂ)




Judecătorii de la Tribunalul Constanța au dispus reţinerea în Portul Agigea Sud  Constanța a navei „Le Meribel“, pavilion olandez!
 
Decizia a fost luată în dosarul 1017/118/2024. și este valabilă până la soluţionarea definitivă a dosarului nr.1016/118/2024, având ca obiect instituirea sechestrului asigurător asupra aceleiaşi nave.   
 
Oficial!

Solutia pe scurt: Hot.: Admite cererea de emitere ordonanţă preşedinţială – reţinere navă, formulată de reclamantele River Bunker Shipping & Supply s.r.o. cu sediul in ... si River Bunker Schiffsolhandel Holding GMBH cu sediul in ....în contradictoriu cu pârâta debitoare Alisa 34 LTD. cu sediul in .... Dispune reţinerea în Portul Constanta, zona Constanta - Sud a navei «Le Meribel», pavilion Olandez, număr ENI: 06504118, Număr Oficial 06504118, nava aflata în prezent în Portul Agigea Sud, proprietatea pârâtei Alisa 34 LTD., până la soluţionarea definitivă a dosarului nr.1016/118/2024, având ca obiect instituirea sechestrului asigurător asupra aceleiaşi nave. Executorie. Cu drept de apel, în termen de 5 de zile, de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Constanţa – Secţia a II-a Civilă, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 16.02.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

 
Foto cu rol ilustrativ.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și
 
Nava GSP King, sub pavilion Panama, reținută de Tribunalul Constanța în Portul Midia! (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.