Justiție Constanța Scene interzise minorilor lângă un hotel din Mamaia! Începe procesulProcurorii din Constanța au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, din județul Arad, acesta fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, faptă fiind comisă în stare de recidivă.
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Inculpatul este acuzat de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă comisă în stare de recidivă faptă prev de art 375 C.p cu aplic prev art 41 (1) Cp.
 
În actul de sesizare a instanței, s-a reţinut în sarcina inculpatului că: constând în aceea că în luna august 2022, în timp ce se afla în apropierea unui hotel din Mamaia, în apropierea unor tomberoane de gunoi, s-a masturbat în public, fiind observat de mai mulţi martori.
 
Recent, Judecătoria Constanța a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a administrării probelor și efectuării actelor de urmărire penală.
 
Pe cale de consecință, instanța a dispus începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul D. E., sub aspectul săvârşirii infracţiunii ultraj contra bunelor moravuri faptă comisă în stare de recidivă faptă prev de art 375 C.p cu aplic prev art 41 (1) Cp.   
 
Cauza se află pe rolul Judecătoriei Constanța, instanță care a fixat termen pentru jumătatea lunii septembrie 2024.
 

Oricare va fi decizia Judecătoriei Constanța, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.

Foto cu rol ilustrativ. 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Acte sexuale explicite pe scările de la Plaja Modern, din Constanţa! Judecătorii explică sentinţa din dosar
 
Tânărul prins că se masturba în sensul giratoriu din Agigea, condamnat
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scene interzise minorilor pe plaja Modern din Constanța! Martorii nu doresc să se prezinte la proces

15 Jan 2022 18003