Justitie

Ședință importantă la CSM. Sunt vizați magistrații care doresc să ocupe un post de judecător la Înalta Curte

Azi, la sediul CSM era programată susţinerea interviului prevăzut de dispoziţiile art. 52 ind.4 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare, de către candidaţii la concursul de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia penală, organizat în perioada 30 august 2017 - 14 martie 2018. 

Iată care sunt candidații: 

Într-un comunicat anterior, CSM arăta că pentru cele şase posturi au intrat în cursă 19 judecători, respectiv: Elena Barbu, de la Curtea de Apel Braşov, Adela Cosmina Bodea, de la Curtea de Apel Bucureşti, Oana Burnei, de la Curtea de Apel Bucureşti,Corina Ciobanu, de la Curtea de Apel Bucureşti, Iuliana Marilena Ciolcă, de la Curtea de Apel Bucureşti, Constantin Luchian Constantinescu, de la Curtea de Apel Bucureşti, Mariana Constantinescu, de la Curtea de Apel Bucureşti, Daniel Dinu, de la Curtea de Apel Ploieşti, Damian Dolache, de la Curtea de Apel Bucureşti, Virginia Filipescu, de la Curtea de Apel Bucureşti, Laurenţiu Marius Hetriuc, de la Curtea de Apel Suceava, Aurelian Gheorghe Mocan, de la Curtea de Apel Alba Iulia, Liliana Novac, de la Inspecţia Judiciară, Alexandra Iuliana Paştiu, de la Curtea de Apel Alba Iulia, Horaţiu Pătraşcu, de la Curtea de Apel Bucureşti, Cristina Petrovici, de la Curtea de Apel Bucureşti, Ionel Radu, de la Curtea de Apel Bucureşti, Andrei Claudiu Rus, de la Curtea de Apel Alba Iulia, Aida Liliana Stan, de la Curtea de Apel Ploieşti.
 

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Seaview Advertising SRL, controlată de Ionuţ Barbu, are acordul Primăriei Constanţa pentru un imobil în Mamaia Nord

24 Dec 2018 1658

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 9 octombrie 2018

10 Oct 2018 667

Emilian Schwartzenberg a ieşit din Seaview Advertising SRL. Către cine a cesionat părţile sociale deţinute

20 Sep 2018 1645

Capitalul social al Seaview Media SRL, firmă controlată de Sorin Ionuţ Barbu şi Emilian Schwartzenberg, a fost majorat. Cum au fost împărţite părţile sociale

03 Aug 2018 774

Capitalul social al Seaview Advertising SRL a fost majorat. Cum a fost distribuit între asociați

27 Jul 2018 481