Ședință secretă la Tribunalul Constanța după crima dintr-un hotel din Mangalia!


 
  • Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.

Judecătorii de la Tribunalul Constanța au luat prima decizie în dosarul privind uciderea unei tinere într-un hotel din Mangalia!
 
În cauză, principala suspectă - Loredana Atănăsoaie - cercetată în stare de arest preventiv - a fost trimisă în judecată!
 
Tânăra este suspectată de omor, furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos (două acte materiale), operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar și acces ilegal la un sistem informatic.
 
Recent, Tribunalul Constanța a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luate faţă de inculpată. 
 
Totodată, magistrații au respins ca neîntemeiată cererea inculpatei, prin apărător, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu.
 
Decizia Tribunalului Constanța (luată în faza camerei preliminare – procedură nepublică, așa cum prevăd normele legale) nu este una definitivă!
 
Oficial de la Parchet
 

 

Din probatoriul administrat au rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, următoarele date: în noaptea de 05/06.08.2023, în timp ce se aflau în camera unui hotel din stațiunea Saturn, pe fondul unor conflicte preexistente, inculpata a înjunghiat-o pe colega sa, victima C.E.A., în zona gâtului şi i-a provocat moartea, ce a survenit în urma unei hemoragii interne și externe, consecința plăgii înțepate-tăiate de la nivel cervical, cu interesarea pachetului vascular de la acest nivel, apoi a transportat cadavrul victimei şi l-a abandonat sub o bancă din municipiul Mangalia.
 
Totodată, în dimineața zilei de 06.08.2023, inculpata a sustras un card bancar al victimei ucise, iar, în realizarea aceleiași rezoluții infracționale, a accesat fără drept de trei ori sistemul informatic de la ATM-ul unei bănci comerciale de pe strada Constanței din municipiul Mangalia, prin folosirea card-ului bancar sustras şi astfel a retras fraudulos, în mod succesiv, suma totală de 2.000 de lei, în două tranșe, a câte 1.000 lei fiecare (o interogare sold și două retrageri efective de bani), bani pe care și i-a însușit fără drept.


 
Dosarul cauzei a fost trimis spre soluţionare la Tribunalul Constanța.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și


FOTO+VIDEO. Crimă într-un hotel din Mangalia!
Mama Alinei și-a strigat durerea în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa - „Am visat-o! Ne este foarte greu fără ea!“


 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Crimă într-un hotel din Mangalia! Începe procesul!

03 Feb 2024 876

Crimă într-un hotel din Mangalia! Tribunalul Constanța a stabilit primul termen. Ședința va fi secretă

07 Dec 2023 1457

Oficial! Crimă într-un hotel din Mangalia! Loredana a fost trimisă în judecată

09 Nov 2023 1248

Crimă într-un hotel din Mangalia! Procurorii se pregătesc să închidă ancheta

03 Nov 2023 1277

Crimă într-un hotel din Mangalia Avocatul Cristian Ion – „Loredana regretă enorm!“ (VIDEO)

30 Oct 2023 1671

Crimă la Mangalia! Avocatul Cristian Ion face noi declarații. Sunt gata expertizele (VIDEO)

17 Oct 2023 4150

FOTO+VIDEO. Crimă într-un hotel din Mangalia! Mama Alinei și-a strigat durerea în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa - „Am visat-o! Ne este foarte greu fără ea!“

17 Oct 2023 6855

Crimă într-un hotel din Mangalia! „Loredana a început să aibă coșmaruri și se roagă să fie iertată!“ (VIDEO)

02 Oct 2023 3556

Crimă la Mangalia! Ședință importantă la Tribunalul Constanța

02 Oct 2023 2094

Crimă în Mangalia! Procurorii cer menținerea în arest a principalei suspecte

28 Sep 2023 2744

Crimă la Mangalia! Avocatul Cristian Ion - „Loredana a cerut să rămână după gratii! Nu consideră că trebuie pusă în libertate“ (VIDEO)

28 Aug 2023 5339

Crimă la Mangalia! Principala suspectă a fost adusă la Tribunalul Constanța! (VIDEO)

28 Aug 2023 2517

Crimă la Mangalia! Tânără ucisă și abandonată în parc. Ședință importantă la tribunal

28 Aug 2023 1512

Crimă la Mangalia! Procurorii din Constanța, mișcare de ultim moment în dosar (VIDEO)

24 Aug 2023 4068

Mama Loredanei, tânăra suspectată că și-a ucis cea mai bună prietenă la Mangalia - „Nu m-am așteptat niciodată la așa ceva. Când am auzit am suferit un șoc pe loc“ (VIDEO)

23 Aug 2023 44398