Tentativă de viol lângă Agigea! Detalii șocante din ancheta procurorilor. Începe procesul

 
 
  • Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
Final de anchetă în dosarul tentativei de viol de lângă localitatea Agigea, județul Constanța, din luna iulie 2023!
 
Principalul suspect a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub măsura arestului preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol, constând în aceea că, la data de 13.07.2023, a prins persoana vătămată cu mâinile de la spate, i-a pulverizat spray iritant – lacrimogen în zona ochilor, apoi a tras-o într-un autoturism.
 
În continuare, spun anchetatorii, inculpatul a mușcat partea vătămată de șoldul stâng, a încercat să o dezbrace și prin constrângere a vrut să întrețină raporturi sexuale neconsimțite cu aceasta, acțiunea petecându-se într-o parcelă pietruită aflată la o distanță de 10 metri de DN 39, în zona magazinului Selgros, județul Constanța.
 
Recent, Judecătoria Constanța a constatat legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în prezenta cauză penală.
 
Pe cale de consecință, judecătoria a dispus începerea judecăţii privindu-l pe inculpat, aflat în arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol.
 
Decizia Judecătoriei Constanța nu este una definitivă.
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Viol la Castelu! Victima are 11 ani. Prima condamnare - zece ani de închisoare. Cine este nemulțumit
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tentativă de viol în Agigea! Femeie atacată într-o stație de autobuz

17 Jul 2023 1605

Sentință definitivă pentru obsedatul sexual din Ovidiu! Cât va sta în detenție

01 Jul 2022 2439

Prins băut la volan, un constănţean a fost dus în cătuşe la spital

27 Aug 2016 3986