Tragedia de la 2 Mai. Un nou termen de judecată în dosarul lui Vlad Pascu. Avocatul Cuculis face declarații (VIDEO)



Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai și formulează cerere de abținere.

Noul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 9 mai 2024, ora 10.00.

În urma acestei amînări, avocatul Cuculis a făcut declarații. 

Eu aș nuanța puțin cererile noastre de amânare, care, sigur că au avut ca fundament pe mai departe cererea de abținere a doamnei judecător. Eu consideram că această cerere de abținere ar fi trebuit să fie formulată încă de acum vreo două termene, totuși, nu este târziu nici în al douăsprezecelea ceas, că s-0a formulat această cerere din partea doamnei judecător.

Mai pe scurt, solicită colegilor dânsei să o retragă din acest dosar. Asta, în termeni liberi... Cererile noastre de amânare, bineînțeles, a mea și a colegei mele, au fost formulate bazându-ne pe ceea ce a dispus inspecția judiciară, respectiv sesizarea CSM cu privire la suspendarea doamnei judecător, motiv pentru care s-a amânat termenul de astăzi, s-a dat un nou termen. Important este de știut că dacă se va admite cererea de abținere, întreg procesul se va lua de la 0, dacă doamna judecător va fi suspendată pe data de 24 aprilie, se va relua procesul de la 0.

Dacă niciuna din cele două variante nu se va aplica, bineînțeles că la termenul viitor vor fi audiate cele 10 sau 11, cred că și mai multe, părți civile și vom pune concluzii pe fond.

Noi aveam pregătite inclusiv pentru astăzi încă două cereri: una de suspendare a procesului, alta, de amânare, s-a admis de prima dată cererea de amânare, deci n-au mai fost utile celelalte două cereri, a declarat Cucuclis. 

Citește și:

CutrmurătorTatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 675

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai și formulează cerere de abținere

18 Apr 2024 924

Termen nou în dosarul lui Vlad Pascu Tătăl Robertei, prezent la Judecătoria Mangalia- „Să le fie rușine!” (VIDEO)

18 Apr 2024 531