Constanța. „La Mulți Ani «9»!“ La Atena Swim Center, moment aniversar cu zâmbete, înotători și tort personalizat


 
  • Numele de „Atena“ pentru proiectul de natație de la Constanța al lui Răzvan Florea a fost ales în cinstea capitalei Greciei, care a găzduit Jocurile Olimpice din 2004.

S-au scurs nouă ani de când, în iulie 2013, şi-a deschis porţile, la Constanţa, bazinul de înot al medaliatului olimpic Răzvan Florea, „Atena Swim Center“.

Momentul aniversar a fost marcat festiv de cei care se ocupă de bunul mers al bazinului şi al şcolii de nataţie, în frunte cu Răzvan Florea, cu un tort personalizat și cu multe zâmbete și voie bună, alături de înotători de toate vârstele.     

Zile de sărbătoare!

Săptămâna aceasta am mai adăugat încă un pas la frumoasa călătorie denumită Atena Swim Center.

Un an încărcat cu satisfacții, provocări și performanțe deosebite. Vă mulțumim că sunteți alături de noi.

La mulți ani "9"!, este mesajul Atena Sport Club. 
 

Primul copil care a intrat în bazin, la „Atena Swim Center”, în urmă cu nouă ani, a fost Eric Andrei Vlas, pe atunci în vârstă de patru ani şi jumătate, fiul fostului portar al FC Farul, Adrian Vlas.
 
Numele de „Atena“ pentru proiectul de natație de la Constanța al lui Răzvan Florea a fost ales în cinstea capitalei Greciei, care a găzduit Jocurile Olimpice din 2004, acolo unde campionul a urcat pe podiumul olimpic, cucerind bronzul în proba de 200 m spate.  
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Atena Sport Club)

Citește și:


Constanța
S-au împlinit șapte ani de la deschiderea Atena Swim Center. În 2013, bazinul a fost inaugurat de fiul unui fost fotbalist (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanţa Fotbaliştii FC Viitorul, jonglerii şi acrobaţii în bazinul de înot al lui Răzvan Florea

30 Jan 2021 4794

Constanța S-au împlinit șapte ani de la deschiderea Atena Swim Center. În 2013, bazinul a fost inaugurat de fiul unui fost fotbalist (galerie foto)

13 Jul 2020 3831

Înot după pandemie Cum a fost reluată activitatea grupelor de natație de la Atena Swin Center. Ce măsuri au fost implementate (document)

20 Jun 2020 3835

Tort special! Şase ani de când „Atena Swim Center”, bazinul de înot al lui Răzvan Florea, şi-a deschis porţile, în Constanţa

08 Jul 2019 4782

Medaliatul olimpic Răzvan Florea îşi serbează astăzi ziua de naştere

29 Sep 2014 2884