Radu Mazăre jr., la ceas aniversar! A schimbat prefixul

foto: Facebook.com Fiul lui Radu Mazăre, fost primar al Constanței, schimbă astăzi, 31 ianuarie 2024, prefixul!

Radu Ștefan Mazăre-Petcu împlinește 30 de ani.

Recent, a ales să se implice mai mult în afacerile imobiliare. În luna august a anului 2023, în Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia privind înființarea societății Realcasa Tech SRL, printre fondatori fiind și fiul fostului primar al municipiului Constanța. Vorbim așadar de firma Realcasa Tech SRL, care va avea sediul în București, Sector 1, pe strada Surorilor nr. 9-15, într-un apartament al unui imobil. Firma se va ocupa de dezvoltare imobiliară, iar capitalul social este de 300 de lei.

Fondatori sunt Mazăre-Petcu Radu-Ştefan, Manea Alexandru-Costin, Postelnicu Vlad, iar administratori sunt Postelnicu Vlad, cu domiciliul în Bucureşti, sectorul 6 și Mazăre-Petcu Radu-Ştefan, cu domiciliul în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa. Durata de funcţionare este una limitată, pe 20 de ani. Mazăre-Petcu Radu-Ştefan este acționar la APV Media Turism SA, asociat în Cabo Concept SRL și deține și un PFA în nume propriu.

APV Media Turism SA

 

La începutul anului 2020, în Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor APV Media Turism SA, încheiată la data de 18.10.2019. La şedinţa Adunării Generale Excepţionale a Acţionarilor, legal constituita, la domiciliul fiscal al societăţii situat în Constanţa, bulevardul Mamaia, parc Aqua Magic, clădire corp administrativ, s-au prezentat Mazăre Victoria-Gabriela, care deţinea 999 de acţiuni, reprezentând 99,9% din capitalul societăţii; Mazăre-Petcu Radu-Ștefan, care deţine o acţiune, reprezentând 0,1% din capitalul societăţii.
 
Reamintim că, în 2019, APV Media Turism SA era controlată de mama fostului primar al municipiului Constanţa, Radu MazăreVictoria Gabriela Mazăre, care deţine 2% din capitalul social, Mihai Mazăre, cu 95% din capitalul social, şi Listă Acţionari, cu 3% din capitalul social. Administratorul firmei era Victoria Gabriela Mazăre. APV Media Turism SA desfăşoară activităţi ale agenţiilor turistice.
 
În prezent, APV Media Turism SA este controlată de Mazăre Mihai (99,9%) și Mazăre-Petcu Radu-Ștefan, care deţine o acţiune, reprezentând 0,1%. Administrator este Cătălina Mihaela Năstase.

Mazăre-Petcu Radu-Ștefan este fiul fostului edi-şef al Constanţei, Radu Mazăre.


PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Fiul lui Radu Mazăre s-a lansat în afaceri! Iată ce domeniu a ales Răducu Mazăre

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Radu Mazăre Jr., infectat cu Covid-19

06 Sep 2020 3120

Răducu Mazăre, declarații din Madagascar - „Nu ne așteptam la ce s-a întâmplat”

13 May 2019 4585

Amendat de disciplina în construcţii Finul lui Radu Mazăre a chemat în judecată Direcţia Poliţie Locală

12 Dec 2018 3301

Răducu Mazăre, preluat de ambulanță de pe o terasă din Mamaia

30 Jun 2018 21100

Fiul primarului de Constanţa şi-a redeschis Cabo Beach

30 Jun 2014 3415

Află câți bani sunt necesari pentru educația lui Răducu Mazăre în Anglia

13 Jun 2014 4010