Și-a cunoscut viitoarea soție în Germania Antonio Varsami, campion mondial la karate, se căsătorește la Constanța

 
 
  • Antonio Varsami și Larisa Maria Bîrzu vor spune „Da!“ în fața ofițerului de Stare Civilă. În acest an, cei doi vor deveni și părinți.
 
Eveniment deosebit în viața fostului sportiv constănțean Antonio Varsami, care, peste puține zile, pe 10 iulie, va spune „Da!“ în fața ofițerului de Stare Civilă. Campion mondial la karate cu ani în urmă, la categoria copii, Antonio și sufletul său pereche, Larisa Maria Bîrzu, își vor uni destinele cu ocazia ceremonialului care va avea loc la Constanța.
 
Antonio are un palmares bogat în karate. El a început și a lucrat în acest sport la CS Marea Neagră Constanța, cu antrenorul Florin Iordănoaia, cel care l-a pregătit până când sportivul și-a încheiat cariera. „Îi datorez mult lui Florin Iordănoaia, căruia îi port un respect deosebit“, a spus fostul sportiv. Pe plan intern, Antonio a fost multiplu campion național, la toate categoriile de vârstă, iar pe plan extern vârful participărilor sale la competițiile de anvergură sunt medaliile cucerite la Campionatul Mondial: aur la kata sincron, iar, la o altă ediție, argint atât la kata, cât și la kumite. Peste puțin timp, în luna august, Antonio va împlini 32 de ani. El a decis să înceteze activitatea competițională în karate pe când avea 19 ani, îndreptându-se pe un alt drum în viață.


 

Cerere în căsătorie pe faleza Cazinoului




Din mai 2015, Antonio este în Germania, stabilindu-se la Viechtach. În Germania, a cunoscut-o pe viitoarea sa soție, Larisa Maria Bîrzu, o tânără originară din Galați, absolventă de Farmacie. Pe 19 decembrie 2019, Antonio a cerut-o de soție pe Larisa Maria, pe faleza Cazinoului din Constanța. Tânăra a acceptat cu bucurie, iar, peste câteva zile, cei doi vor participa la cununia civilă, care va fi urmată de o masă festivă în familie. Ceremonialul religios și nunta cea mare vor avea loc la anul, odată cu botezul primului lor moștenitor. Larisa Maria este însărcinată în luna a cincea și urmează a da naștere unui băiețel.                  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini cu Antonio Varsami și Larisa Maria Bîrzu. Sursa foto: Facebook (Antonio Varsami) 

 
Citește și:
 
Mușcând din aurul mondial
 
Rezultate notabile ale karatiștilor constănțeni
 
Prezență neașteptat de mare

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 28 iunie 2021

30 Jun 2021 2578