Muscand din aurul mondial

Campionatul Mondial de karate (IKF)

Campionatul Mondial de karate (IKF), desfasurat la Budapesta (Ungaria), la finele saptamanii trecute a fost unul reusit din punctul de vedere al medaliilor obtinute de sportivii de la CS Marea Neagra. Intrecerea, care s-a bucurat de o prezenta numeroasa (1.200 de sportivi din 17 tari: Bulgaria, Germania, Polonia, Ungaria, Austria, Croatia, Slovacia, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Italia, Israel, Uzbekistan, Ucraina, Romania, Cehia), s-a adresat tuturor categoriilor: copii, cadeti, juniori si seniori la disciplinele kata (lupta imaginara) individual si pe echipe la stilurile shito-ryu, shotokan, goju-ryu si wado-ryu, variantele moderne si kumite (lupta sportiva) individual si pe echipe.Cea mai buna performanta a obtinut-o Andra Crimschi, care a luat aurul mondial in proba de kata, shito-ryu, categoria 12-13 ani, si argintul la kumite (-42 kg). Cu medalie de aur s-a intors ieri la Constanta si echipa de kata 12-15 ani, formata din Antonio Varsami - Alexandru Neagu - Andrei Stoian. Pe treapta a doua a clasamentului a urcat si Ionela Hainagiu (kata, shito-ryu, junioare 18-20 ani), in timp ce componenta lotului national Mihaela Lupu a cucerit bronzul. Foarte aproape de podium a fost si Claudiu Apostol ce a urcat pe pozitia a cincea la kata, shito-ryu, copii 8-9 ani. "Concursul a fost foarte greu. Au fost categorii la care au participat cate 64 de concurenti si pentru a ajunge in fazele superioare era foarte greu. In cele doua zile de concurs s-a luptat de dimineata si pana seara. La asta trebuie sa mai punem si arbitrajele partinitoare. Inchipuiti-va ca au fost doar cate trei arbitri din Romania si Egipt, doi din Germania, restul pana la 30 fiind din Ungaria. Oricum, una peste alta, sunt multumit de rezultatele obtinute de sportivii nostri si consider ca nu ne-am deplasat degeaba pana acolo", a spus ieri presedintele clubului, Florin Iordanoaia, prezent la fata locului alaturi de vicepresedintele Dumitru Varsami si secretarul general Mihai Ciju. Pentru deplasarea din Ungaria clubul constantean a fost ajutat de firmele Omega Junior, General Auto, CH Victoria, Sisamtrans, General Schip si Infcon.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 748

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 838

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1059

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 824

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 715

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 550

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 778

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 645

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 568

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 887

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 589

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 709

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 729

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 565

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 604