Soția lui Dani Oțil, ironii la adresa Mihaelei Rădulescu. „Bunica lui Dani s-a mutat la Monaco" (FOTO+VIDEO)

I Umor Gabriela Prisăcariu Oţil Sursa foto Caaptură Youtube
 
  • Gabriela Prisăcariu Oţil, soţia lui Dani Oţil, a fost invitată la emisiunea iUmor, în momentul său numind-o „bunică" pe Mihaela Rădulescu.

„Puţină lume ştie că el este foarte romantic. M-a cerut în căsătorie în Columbia, pe o plajă superbă, unde eram doar noi doi, asta pentru că nu mulţi oameni îl suportă. Nu ştiu de ce a acceptat să vină lângă voi în juriu la „iUmor”. Fiţi convinşi că el vă place foarte tare, deşi nu v-am văzut pe lista de invitaţi la nuntă. Primul invitat pe listă a fost Ristei.
Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani - scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco - Soacra-mea am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viaţă, când te însori, este să treci pe listă lăutarii", a spus Gabriela Prisăcariu Oţil la „iUmor”.

Dan Oţil şi Mihaela Rădulescu au avut o relaţie de şase ani, diferenţa de vârstă dintre ei fiind de 11 ani. 





 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Povestea continuă. Și continuă frumos!“ Pilotul Emil Ghinea a mai urcat o treaptă în carieră, la Campionatul Național de Viteză în Coastă (GALERIE FOTO)

08 Apr 2022 4739

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil Prima poză cu chipul copilului

24 Nov 2021 2823

Pilotul campion din Mangalia Emil Ghinea a urcat în premieră pe podium la open în Campionatul Național de Super Rally (galerie foto)

17 Aug 2021 3879

Dani Oţil şi-a lovit maşina la competiţia Super Rally de la Mangalia

22 May 2021 7661

Campioanele Simona Amânar și Camelia Potec au efectuat premierea la etapa de la Deva a Campionatului Național de Super Rally (galerie foto)

27 Aug 2020 3887

Vedetă de televiziune, la ceas aniversar. A fost prezentă la Carnavalul Mamaia 2014, în rolul Cleopatrei (video)

03 Aug 2020 2927

Obiectiv îndeplinit Pilotul Emil Ghinea, finalist la etapa de la Mangalia a Campionatului Naţional de Super Rally (galerie foto)

13 May 2019 4374

Răzvan Simion, partenerul de emisiune al lui Dani Oţil, scandal monstru în avion

27 Sep 2014 4813