Neagoe Sper ca luni sa fim mai inspirati decat cei de la Farul

Tehnicianul Eugen Neagoe a declarat ca spera ca Pandurii Targu Jiu sa fie mai inspirata decat Farul, luni, la meciul din etapa a XXV-a a Ligii I, precizand ca formatia constanteana nu a avut intamplator evolutii bune impotriva echipelor importante, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Este o partida foarte importanta atat pentru noi cat si pentru Farul Constanta. Farul este una din echipele bune dupa parerea mea si nu intamplator a reusit sa termine la egalitate partida de la Bucuresti cu Dinamo. Au castigat si la Piatra Neamt si au facut un joc destul de bun cu CFR, unde au si condus cu 1-0. Dar eu sper ca in partida de luni noi sa fim mult mai inspirati in tot ceea ce facem decat cei de la Farul, sa avem o determinare si o ambitie mult mai mare decat ei si la sfarsitul partidei sa ne si bucuram de obtinerea victoriei si de cele trei puncte. Daca se va intampla asa si vom face un joc bun si la Farul si in urmatoarea partida cu Poli Iasi, avem sanse foarte mari de a ramane in prima divizie", a spus Neagoe. Tehnicianul formatiei Pandurii considera ca Farul este o echipa "de deplasare", pentru ca pe teren propriu a castigat destul de rar. "Farul este o echipa de deplasare pentru ca au castigat doar doua jocuri acasa in acest campionat si sper sa ramana cu acele doua victorii si dupa acest meci. Noi, daca vom ramane concentrati si vom juca la fel de bine cum am facut-o si in ultimele trei partide, sunt convins ca putem sa castigam acolo. Noi ne dorim toate cele trei puncte. Nu este nicio revansa si ne dorim sa castigam acest joc pentru a acumula puncte, avem foarte mare nevoie acum de puncte. Si daca vom reusi sa castigam urmatoarele doua jocuri avem mari sanse sa ne indeplinim obiectivul. Mai sunt in joc 24 de puncte. Nu pot sa spun cu cate puncte se va retrograda, dar mi-as dori sa adunam puncte suficiente pentru a ramane in prima divizie, iar la finalul campionatului sa fim pe o pozitie deasupra liniei", a afirmat Neagoe. Eugen Neagoe crede ca Universitatea Cluj si UTA Arad, ultimele clasate, mai au sanse de salvare de la retrogradare. "Nu s-a terminat lupta nici pentru U Cluj sau UTA, dupa parerea mea inca mai au sanse de a se salva, dar asta va depinde numai de ei. Nu ma gandesc la ce fac adversarii nostri ci ma gandesc numai la ce trebuie sa facem noi", a precizat el. Meciul Farul Constanta - Pandurii Targu Jiu, din etapa a XXV-a a Ligii I, este programat luni, la ora 19.00.

Scris de: {autor}MFX{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal CSM Constanța, medalie de argint în Cupa României (GALERIE FOTO)

19 May 2024 314

Rugby CSM Constanța a urcat pe locul doi în DNS, după victoria cu punct bonus cu CSM Galați (GALERIE FOTO)

19 May 2024 266

UPDATE. Rugby Echipa Under-16 de la Tomitanii Constanța a jucat pentru locul trei pe țară. „Din nou în careul de ași!“

19 May 2024 482

Handbal CSM Constanța s-a calificat în finala Cupei României (GALERIE FOTO)

18 May 2024 587

Fotbal Campioanele de la Farul Constanța au dansat și au cântat la vestiare pe melodia „Made in Romania“ (VIDEO)

18 May 2024 712

LIVE TEXT. Sărbătoare pe litoral Fotbalistele de la Farul Constanța au primit trofeul de campioane (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 May 2024 812

Superliga 2023/2024. CFR Cluj - Farul Constanța Hagi - „Mergem cu convingere și curaj, pentru a încerca să câștigăm“ (VIDEO)

17 May 2024 2437

Cu prilejul Jocurilor Olimpice Loteria Română lansează lozul TEAM ROMANIA

16 May 2024 393

Farul Constanța Spectacol pirotehnic la festivitatea de premiere a campioanelor României. Cine participă de la FRF

16 May 2024 608

Farul Constanța Under-18 a pierdut finala Cupei de Tineret, dar vrea să-și ia revanșa în finala Ligii de Tineret (GALERIE FOTO)

16 May 2024 647

Festivitate la baza Academiei Hagi Fotbalistele de la Farul Constanța primesc trofeul, medaliile și tricourile cuvenite campioanelor (GALERIE FOTO + VIDEO)

15 May 2024 937

ZIUA Electorală Ioan Alexandru Picu, despre proiecte ambițioase pentru atragerea investitorilor și revitalizarea Palatului Copiilor (VIDEO)

15 May 2024 945

LIVE TEXT Stelian Ion, candidatul din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța prezintă subiecte de interes local (Galerie FOTO)

15 May 2024 746

Oină Constanța Echipa Liceului Teoretic „Ioan Cotovu“ Hârșova, medaliată la faza națională a ONSS 2024 (GALERIE FOTO)

15 May 2024 835

Intervenție în premieră pentru echipa Heka Hospital Constanța! Viața unui pacient de 45 de ani a fost salvată

14 May 2024 1070