Peste un kilogram de bijuterii din aur furate de la casa de amanet unde a avut loc jaful armat

Peste un kilogram de bijuterii din aur au fost furate din casa de amanet din municipiul Hunedoara unde luni dimineata a avut loc un jaf armat, a declarat procurorul Dorel Herban, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara, citat de corespondentul MEDIAFAX. Potrivit sursei citate, jaful a fost comis de un barbat si o femeie, cel care a impuscat-o pe angajata casei de amanet fiind barbatul. Procurorul Herban a spus ca pana in prezent cei doi nu au fost identificati, iar in momentul jafului barbatul purta pe cap o sapca si o gluga. Patronul casei de amanet, Ovidiu Cojocaru, sustine ca in momentul in care cei doi au intrat in unitate el vorbea la telefon cu angajata, care i-a spus ca au venit doi clienti si ca trebuie sa intrerupa convorbirea telefonica pentru a-i putea servi. Jaful armat a avut loc luni dimineata, la o casa de amanet din centrul municipiului Hunedoara. Casiera unitatii, care era singura in momentul comiterii jafului, a fost impuscata in cap. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Deva, Cornel Rusan, victima are 22 de ani si este internata la sectia de terapie intensiva a unitatii medicale, fiind in stare stabila. Conform lui Rusan, tanara a fost impuscata in cap, glontul i-a patruns prin frunte si a iesit in spatele urechii stangi. Femeia a suferit un "traumatism fronto-parietal stang", precum si leziuni la ochiul stang, fiind posibil sa nu mai vada. Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Deva a mai spus ca victima este in stare stabila, iar daca starea ei se va agrava aceasta va fi trimisa la spital in Timisoara. Initial, directorul Spitalului "Dr. Alexandru Simionescu" din Hunedoara, Barna Bende, unde tanara a fost dusa, in prima faza, afirmase ca femeia va fi transportata la Spitalul Judetean din Timisoara. Seful Politiei municipiului Hunedoara, comisar-sef Nicolae Petrus, a declarat ca in momentul producerii jafului in casa de amanet se afla doar casiera, care incerca sa scoata bijuteriile dintr-o geanta diplomat. In momentul in care femeia scotea bunurile din geanta, in casa de amanet au intrat doua persoane, un barbat si o femeie. Barbatul a scos un pistol si a impuscat-o pe tanara, apoi a luat geanta diplomat si a fugit impreuna cu femeia care il insotea. Potrivit politistilor, cei doi ar fi fugit cu o masina. Angajata casei de amanet apucase sa declanseze alarma, iar in zona au ajuns reprezentantii unei firme de paza, care au gasit-o pe tanara intr-o balta de sange si au chemat ambulanta pentru a o duce la spital.

Scris de: {autor}MFX{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Școala Gimnazială nr. 6 „Nicolae Titulescu" din Constanța închiriază teren de sport (DOCUMENT)

19 May 2024 215

Proiectul „Caravana Redescoperă Oina“ continuă la Constanța cu ediția a doua (GALERIE FOTO)

19 May 2024 260

Padel Club Constanța SRL și-a deschis punct de lucru în stațiunea Mamaia

19 May 2024 298

Licitații publice O firmă din Ghindărești repară terenurile de sport amplasate pe domeniul public al municipiului Constanța (DOCUMENT)

18 May 2024 541

Zilele Constanței 2024 Multă mișcare, distracție, concursuri și premii la CSM Sport Corner (GALERIE FOTO)

18 May 2024 512

Constanța Emoționant! Prima promoție a Liceului nr. 5 (Decebal), întâlnirea de 50 de ani de la absolvire. Cunoscuți oameni de sport în acea generație (GALERIE FOTO)

17 May 2024 1994

De Zilele Constanței 2024, iubitorii de mișcare și distracție sunt invitați din nou la CSM Sport Corner

17 May 2024 559

Constanța Doliu în sport. Culturistul Costel Căileanu, mort în gravul accident rutier dintre Năvodari și Corbu. Campionul avea doar 54 de ani! (GALERIE FOTO)

16 May 2024 6828

Editorial Simona Halep. Dragostea sa pentru tenis e prea mare pentru a fi înfrântă de ceva

15 May 2024 668

Școala Gimnazială nr.29 „Mihai Viteazul“ Constanța reabilitează fațada sălii de sport (DOCUMENT)

14 May 2024 541

Cumpăna, județul Constanța, gazda Olimpiada Națională a Sportului Școlar - faza Națională la Handbal gimnaziu băieți și-a desemnat câștigătorii! (FOTO)

12 May 2024 670

Ministerul Apărării repară cazarma 2749 Mangalia! Se va realiza, printre altele, o spălătorie auto tip self service și o parcare (DOCUMENT)

11 May 2024 632

Achiziții Constanța Primăria Mangalia a cumpărat dotări pentru bazinele de înot din cadrul proiectului „Înființare Bază Sportivă și reabilitare infrastructură rutieră” (DOCUMENTE)

08 May 2024 617

Comuna Castelu anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru amenajare parc și teren de sport

08 May 2024 927

Cine va ridica autovehiculele abandonate din municipiul Mangalia? (DOCUMENT)

07 May 2024 586