Politic

Alegeri interne in Forta Democrata

Catalin Toader este noul presedinte al organizatiei Navodari, localitate cotata drept cea mai bine organizata * In ceea ce priveste desfasurarea alegerilor in celelalte localitati ale judetului, Biroul Judetean Permanent a fixat ca ordine de lucru municipiile Constanta, Mangalia si Medgidia * Constantin Fratila, presedintele FDR filialei constantene este de parere ca "actiunile sindicale din fata Prefecturii sunt politizate la maxim"

Activitatea judeteana a formatiunii politice Forta Democrata din Romania a fost prezentata, ieri, de presedintele filialei locale, Constantin Fratila. Informarea a avut in centrul atentiei puncte de vedere in legatura cu desfasurarea alegerilor in cadrul organizatiei din Navodari. Astfel, duminica, 27 februarie 2005, 117 delegati, membrii formatiunii politice, au fost prezenti in localitate pentru organizarea alegerilor interne. Potrivit liderului democrat, organizatia din Navodari este cea mai puternica din judet si tocmai acest fapt a intarit convingerea ca este cel mai bun punct de incepere a desfasurarii alegerilor. "Noul presedinte al FD filiala Navodari este Catalin Toader, un tanar de 27 de ani, care a intrat in politica la 18 ani" a precizat Fratila. Teohari Adamescu si Petre Velcea au fost desemnati vicepresedinti, iar Biroul Permanent Local este constituit din 17 membrii. In ceea ce priveste desfasurarea alegerilor in celelalte localitati ale judetului, Biroul Judetean Permanent a fixat ca ordine de lucru municipiile Constanta, Mangalia si Medgidia. Totodata, conducerea din Biroul Judetean Permanent a hotarat infiintarea unui birou de consiliere juridica adresat in special micilor intreprinzatori si punerea la dispozitia acestora a hotararilor adoptate in cadrul Consiliului Local, in vederea facilitarii accesului la informatiile publice din administratia locala. Vis-a-vis de acest ultim aspect, Fratila a specificat ca "vom monitoriza si ne vom manifesta critic fata de orice se intampla la nivelul administratiei locale, administratia lui Mazare, precum si in ceea ce priveste desemnarile sefilor pentru institutiile descentralizate".In ceea ce priveste manifestarile pe linie sindicala desfasurate in ultima saptamana a lunii februarie, protest nestins de altfel, in fata Prefecturii Constanta, democratul Fratila considera ca "vremea manifestarilor pe linie sindicala, de genul acesta, a trecut de mult. In ultimul timp, actiunile sindicale sunt politizate la maxim, iar activitatile sindicale desfasurate in trecut au dus la o formarea unui anumit tip de imagine a liderilor". Constantin Fratila nu este de acord cu sindicalistii si datorita faptului ca actualul Cod al Muncii prevede ca angajatorul trebuie sa fie la dispozitia angajatilor in permanenta. "Implicarea sindicatelor in viata politica nu este o chestiune buna", a mai precizat Fratila.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Surpriză neplăcută pentru șoferii care parchează la întâmplare în parcarea unui supermarket din zona ICIL din Constanța. Ce au pățit mai mulți conducători auto

12 Dec 2018 545

Bărbat, săltat de poliţişti în zona ICIL din Constanţa. Pe numele lui era emis un mandat de executare

04 Nov 2018 586

Un nou magazin Lidl s-a deschis la Constanța. Zeci de oameni au așteptat la coadă. Unde este situat magazinul (galerie foto-video)

25 Oct 2018 11455

Când se deschide noul magazin Lidl, ridicat pe locul fostei fabrici de pâine Dobrogea din Constanța

19 Oct 2018 7243

Accident rutier în zona ICIL. Un motocilist a fost rănit

05 Oct 2018 709

Şantier pe bulevardul 1 Decembrie 1918 - zona ICIL din Constanţa. Se lucrează la accesul spre magazinul Lidl (galerie foto+video)

28 Sep 2018 2665

Atenţie, şoferi! Confort Urban anunţă lucrări în zona ICIL Constanţa pentru noul magazin Lidl

13 Sep 2018 2945

Continuă dezinsecția în cartierele din Constanța. Ce insecticid nou se va folosi (galerie foto)

27 Aug 2018 1881

Continuă acţiunile de dezinsecţie în municipiul Constanţa

15 Aug 2018 473

Accident teribil în Constanţa. O ambulanţă SMURD răsturnată. Două victime mama şi copilul (galerie foto şi video)

11 Aug 2018 26197

Vot în Comisia de Urbanism a CLM pentru benzinăria care va fi amenajată pe fosta autobază ICIL. Afacerea aparţine unui fost om politic constănţean (document)

26 Jul 2018 1674