Alesi fara venituri suplimentare

"Afacerile politicienilor la vedere"

Seria dezvaluirilor despre politicienii care si-au asigurat un trai cel putin decent datorat in parte si functiilor detinute fie in administratia locala, fie ca parlamentari continua de aceasta data cu patru consilieri judeteni. Este stiut faptul ca declaratiile de avere nu reflecta realitatea in totalitate. Daca ar fi sa ii credem pe cuvant aproape ca s-ar putea spune ca nu au profitat de statutul dat de functie, insa este stiut faptul ca multi dintre cei care detin functii in administratia locala nu au renuntat la afacerile mult mai banoase decat salariul de consilier. Adesea, cele doua domenii sunt dependente unul de celalalt si de cele mai multe ori, statutul de consilier poate facilita mersul afacerilor. La fel de bine, afacerea asigura putere financiara, iar oamenii de business sunt doriti de cele mai multe formatiuni politice. Alesii nostri sunt insa plini de surprize. Iata de pilda consilierul PSD, Maria Magiru nu are afaceri. Magiru este director general al Muzeului de Arta Populara, iar averea sa este foarte decenta: un apartament, o casa de locuit si doua autoturisme, din care unul autohton. Colega sa de partid insa, Ioana Elena, a reusit sa se descurce mult mai bine, mai ales de cand a parasit PRM. Ajunsa la PSD exact in momentul de glorie al acestuia, imediat dupa ce primarul Radu Mazare a devenit liderul organizatiei Constanta, Ioana Elena a razbit in afaceri. Consilierul este administrator la SC ZecePlus SA, detine un hectar de teren agricol si cateva hectare de intravilan a caror valoare depaseste un miliard de lei. Ioana Elena detine si spatii de productie, un autoturism de productie interna si parti sociale la SC CinzeciPlus SA.Tot femeile se descurca mai binePetrica Munteanu este ales local al PSD, insa "conturile sale" sunt cam goale. De pilda, are creante de 50.000 de euro. In schimb, se poate lauda cu doua apartamente.Un alt coleg pesedist, Ion Porojnicu este la fel de "sarac". Porojnicu este administrator la SC Astoria 21 SRL, societate care administreaza hotelul cu acelasi nume in care isi au cartierul general si social-democratii constanteni. Consilierul detine un apartament, o casa de locuit si un autoturism Dacia.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Petrică Răducan, secretar general la Comuna Istria (DOCUMENTE)

05 May 2024 358

Afaceri Constanța Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societății Complex Savoy SA, convocată în ședință

04 May 2024 406

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Anișoarei Brașovanu secretar general UAT la Comuna Gârliciu (DOCUMENTE)

04 May 2024 352

Infotrafic Porturile de la Marea Neagră, închise din cauza vântului puternic

04 May 2024 348

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Silviei Gheorghe secretar general UAT la Comuna Cuza Vodă (DOCUMENTE)

04 May 2024 346

Angajări Constanța Ai studii superioare în medicină generală? Primăria Cumpăna angajează

03 May 2024 643

Cum va fi vremea în Dobrogea în noaptea de Înviere?

03 May 2024 689

Rico SRL contestă amenda primită de la Poliția Locală Constanța

03 May 2024 518

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei-Alina Borcan, secretar general al comunei Tuzla (DOCUMENTE)

03 May 2024 588

Pe surse Coaliția s-a răzgândit. PNL şi PSD vor să mute alegerile prezidențiale în noiembrie

03 May 2024 411

Acțiuni ale polițiștilor din județul Tulcea, pentru combaterea pescuitului ilegal. Iată ce au constatat ​

03 May 2024 393

Două eleve din Constanța, participante la Olimpiada Naţională de Istorie, desfăşurată la Braşov, au ajuns la spital. Iată ce spune Sorin Mihai, inspectorul școlar general

03 May 2024 561

ANM Se anunță ploi și în perioada următoare în Dobrogea

03 May 2024 522

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Vasilicăi Olteanu secretar general UAT la Comuna Siliștea (DOCUMENTE)

02 May 2024 514

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 588