Biroul Electoral isi declina competenta

Alianta "Dreptate si Adevar" se adreseaza Curtii Constitutionale

BEC a respins solicitarea Aliantei PNL-PD privind anularea alegerilor parlamentare

BEC a respins cu 20 de voturi pentru si cinci impotriva solicitarea Aliantei PNL-PD privind anularea alegerilor parlamentare. Presedintele BEC, Emil Ghergut, spune ca legea nu prevede anularea scrutinului din toata tara, ci doar in circumscriptiile electorale unde se demonstreaza ca s-au produs fraude. In privinta alegerilor pentru Presedintie, BEC si-a declinat competenta si a recomandat Aliantei sa se adreseze Curtii Constitutionale.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DSVSA Constanța a atribuit cinci contracte privind concesionarea serviciilor veterinare din CSV Saraiu, Crucea, Fântânele, Hârșova și Mihai Viteazu (DOCUMENTE)

26 Apr 2024 443

Înscrierea la clasa pregătitoare! Iată listele cu circumscripțiile școlare pentru Constanța. Câte locuri sunt disponibile în unitățile de învățământ (DOCUMENTE)

29 Mar 2022 4154

CSM a publicat lista localităților care fac parte din circumscripțiile judecătoriilor pe județe. Iată repartizarea în județul Constanța

27 Jun 2021 4702

UPDATE Weekend-ul acesta are loc “târgul de parlamentari”! Primele nume bătute în cuie, cine pleacă și cine rămâne! Minoritățile au deja candidați desemnați

10 Oct 2020 5939