DSVSA Constanța a atribuit cinci contracte privind concesionarea serviciilor veterinare din CSV Saraiu, Crucea, Fântânele, Hârșova și Mihai Viteazu (DOCUMENTE)

  • Serviciile veterinare din circumscripţiile sanitar- veterinare de asistență au fost concesionate de către Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.
  • Mai exact este vorba despre următoarele circumscripţii sanitar-veterinare: Saraiu, Crucea, Fântânele, Hârșova și Mihai Viteazu din județul Constanța.
 
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța a atribuit a atribuit, pe data de 5 aprilie, mai multe contracate privind concesiunea serviciilor sanitar-veterinare pentru circumscripțiile sanita-veterinare CSV Saraiu, CSV Hârșova, CSV Crucea, CSV Fânânele și CAV Mihai Viteazu.
Contractul „Concesiune servicii sanitar-veterinare pentru CSV Saraiu“, în valoare de 815.720,32 lei, a fost atribuit CMVI DR Badea Maria Cristina.

Și contractul „Concesiunea serviciilor sanitar-veterinare pentru CSV Hârșova“, în valoare de 667653,44 lei, a revenit CMVI DR. Badea Maria Cristina.

De asemenea, și contractul de concesiune servicii sanitar-veterinare pentru CSV Crucea, în valoare de 745.572,84 lei, a fost adjudecat de CMVI DR. Badea Adrian.

Contractul de concesiune servicii sanitar-veterinare pentru CSV CSV Mihai Viteazu, în valoare de  847.339,44 lei,  a revenit societății Cabmih Vet SRL.

Contract de concesiune servicii sanitar-veterinare pentru CSV Fântânele în valoare de 606.657,44 lei,  a revenit societății Cabmih Vet SRL.

Concesionarea serviciilor prevăzute la art. 15 alin. (2) Si (7) din Ordonanța Guvernului nr. 42/2004, cu modificările și completările ulterioare, respectiv servicii de supraveghere, prevenire, control și eradicare a bolilor la animale, a celor transmisibile de la animale la om, protecția animalelor și protecția mediului, servicii de identificare și înregistrare a animalelor și a mișcării acestora, în condițiile legii, precum și de corectare a eventualelor erori sau neconformități generate de nerespectarea termenelor de înregistrare sau de greșeli de înregistrare și serviciile prevăzute la art. 15 alin (7) din OG 42/2004, aprobată cu modificări și completări prin Legea 215/2004, cu modificările și completările ulterioare.
 
Despre Cabmih Vet SRL
 

Înființată că anul 2019, firma are sediul pe strada Oltenilor, nr. 6, Sinoe, Județul Constanța și desfășoară activități veterinare.
Asociați firmei sunt: Andu Cosmin, cu 51% din capitalul social, și Pucerea Chirana, cu 49% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii firmei.

Potrivit termene.ro, Pucerea Chirana mai este asociat unic și administrator în Kira Len Grup SRL și Kiraelenys SRL.
Numele lui Sandu Cosmin apare în San-Cos Vet SRL și City Vet Health SRL. În anul 2023, firma cu 2 salariați a raportat o cifră de afaceri de 205.685 lei și un profit de 51.266 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțurile de achiziție publicate pe SEAP.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 
 
Citește și

DSVSA Constanța cesionează, pentru patru ani, serviciile veterinare din județ. Contract de peste 5 milioane de lei (DOCUMENT)
 
DSVSA Constanța va dispune măsuri specifice pentru producerea, depozitarea, transportului şi valorificării cărnii și lactatelor pentru Sărbătorile Pascale

Cabmih Vet a reclamat DSVSA Constanţa la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor. Care este motivul

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe DSVSA Constanța reabilitează două imobile. Anvan Proiectare SRL se va ocupa de proiectare și verificarea tehnică a proiectului (DOCUMENT)

01 May 2024 344

DSVSA Constanța va dispune măsuri specifice pentru producerea, depozitarea, transportului şi valorificării cărnii și lactatelor pentru Sărbătorile Pascale

29 Mar 2024 506

Curtea de Apel Constanța, amânare de pronunțare în dosarul lui Geronimo Brănescu, fostul șef al ANSVSA și DSV Constanța! (DOCUMENT)

11 Feb 2024 795

DSVSA Constanța cesionează, pentru patru ani, serviciile veterinare din județ. Contract de peste 5 milioane de lei (DOCUMENT)

09 Feb 2024 661

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Iordan Cireașă, consilier la DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

24 Jan 2024 6398

Declarații de avere Constanța Emilia Văleanu, șef birou la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DOCUMENTE)

23 Jan 2024 847

Declarații de avere Vera Țolea, șef serviciu la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DOCUMENTE)

22 Jan 2024 808

Declarații de avere Averea și interesele Cristinei Vlad, șef birou în DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

22 Jan 2024 788

Declarații de avere Averea și interesele lui Bogdan Răzvan Licărete, consilier la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DOCUMENTE)

21 Jan 2024 839

Declarații de Avere Constanța Daniel Gherase, consilier la DSVSA Constanța deține două apartamente (DOCUMENTE)

20 Jan 2024 885

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Melaniei Tamara Covaci – șef serviciu la DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

18 Jan 2024 1028

Declarații de avere Constanța Simona Basalic, șef Serviciu Control Oficial Siguranța Alimentelor la DSVSA, averea și interesele (DOCUMENTE)

18 Jan 2024 722

Declarații de avere George Gabriel Nica, director executiv la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța

16 Jan 2024 1125

Gripă aviară, confirmată la două cadavre de lebede din Portul Constanța

12 Jan 2024 875

DSVSA Constanţa recomandă populaţiei să achiziţioneze produsele alimentare numai din unităţi autorizate

08 Dec 2023 783