BPJ al PD-L decide deconcentratele preferate

Mircea_Banias_02.jpgAtât PSD, cât şi PD-L Constanţa aşteaptă definitivarea nominalizărilor pentru funcţiile vacante de la centru şi apoi vor trece la împărţirea serviciilor deconcentrate.

Ocupaţi cu alegerea viitorului posesor al mandatului de ministru al Administraţiei şi Internelor, dar şi cu promovarea unor apropiaţi în eşalonul doi al Executivului, social-democraţii constănţeni nu par a fi nerăbdători să înceapă negocierile, la nivel judeţean, pentru împărţirea serviciilor deconcentrate. Situaţia a fost confirmată şi de preşedintele organizaţiei judeţene PD-L Constanţa, senatorul Mircea Banias, care a declarat că nu a fost contactat de nimeni de la PSD pentru a demara aceste negocieri.
În altă ordine de idei, având în vedere algoritmul ce va fi aplicat pentru împărţirea deconcentratelor, în timp ce liderul PSD Constanţa a confirmat că prima opţiune va viza obţinerea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, democrat-liberalii nu au stabilit nimic. „Nu am hotărât ce nominalizări vom face în alegerea deconcentratelor. Cert este că, deşi avem specialişti pentru toate, vom opta în funcţie de importanţa lor pentru cetăţeni", a precizat Mircea Banias. Liderul PD-L Constanţa a menţionat că acest subiect va fi discutat în cadrul echipei de negociere, iar decizia finală va fi supusă votului membrilor Biroului Permanent Judeţean.
Mircea_Banias_01.jpgDupă definitivarea acestei etape, democrat-liberalii tomitani vor stabili ce colegi vor fi promovaţi în funcţiile de conducere la serviciile deconcentrate ce vor intra sub oblăduirea PD-L.
„În funcţiile de CV-urile primite la sediu, de opţiunile colegilor noştri, vom analiza viitoarele nominalizări. Îi vom avea în vedere şi pe unii foşti candidaţi la alegerile parlamentare care au obţinut un scor bun, pe cei care au fost activi în campania premergătoare scrutinului, dar vom ţine cont şi de alte criterii, printre care cel privind pregătirea profesională, care va fi esenţial", a conchis preşedintele organizaţiei judeţene PD-L Constanţa, senatorul Mircea Banias.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Box Alexandru Buleu și Erson Huseim, de la CSM Constanța, învingători în Cupa României (GALERIE FOTO)

18 May 2024 368

Handbal CSM Constanța s-a calificat în finala Cupei României (GALERIE FOTO)

18 May 2024 399

Farul Constanța Under-18 a pierdut finala Cupei de Tineret, dar vrea să-și ia revanșa în finala Ligii de Tineret (GALERIE FOTO)

16 May 2024 622

Echipa Universității Ovidius din Constanța a cucerit titlul de campioană națională universitară la volei feminin (GALERIE FOTO)

13 May 2024 435

Hotărâre BEM Ordinea finală a candidaților pe buletinele de la vot la Primărie și Consiliul Local Constanța (DOCUMENT)

10 May 2024 914

Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică de la Rimini Gimnasta constănțeană Sabrina Maneca Voinea a cucerit medalia de argint în finala de la bârnă

04 May 2024 824

Echipa Under-18 de la Farul Constanța s-a calificat în finala Ligii de Tineret (GALERIE FOTO + VIDEO)

28 Apr 2024 1001

UPDATE. CS Medgidia Eric Crînguș, triplu campion mondial la Kempo (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 1152

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 720

Primăria Cumpăna Finala celei de a IV-a ediții a competiției între mai multe județe - „Cupa Satelor”

25 Apr 2024 407

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 456

Oină ONSS 2024 Echipa Școlii nr. 1 Târgușor, a Liceului ,,Ioan Cotovu” Hârșova și a Școlii ,,Grigore Moisil” Năvodari, calificate la fazele finale (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 1080

Cupa Satelor 2024 Finala fazei pe Euroregiunea Sud - Est, găzduită de Cumpăna. Județul Constanța e reprezentat de CS Victoria Cumpăna

23 Apr 2024 804

Rugby Echipa Under-20 a CSM Constanța, medaliată în Campionatul Național (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 752

Calendar săptămânal plin pentru CSM Constanța Handbaliștii, meci decisiv pentru câștigarea medaliilor de argint în Liga Zimbrilor!

20 Apr 2024 676