BPJ al PNL Constanța a decis Niculescu și Drumea, susținuți pentru funcții de secretari de stat!

 
  • Funcția de secretar de stat de la nivelul Ministerului Energiei și va fi ocupată de George Niculescu, fost prefect al județului Constanța

  • Pentru cel de-al doilea post, la ministerul Muncii, propunerea este Mihnea Claudiu Drumea, decanul Facultății de Drept și Administrație Publică, din cadrul Universității Spiru Haret din Constanța


 
Biroul Permanent Județean al PNL Constanța a votat pentru desemnarea candidaților filialei pentru funcțiile de secretari de stat, negociate la nivel național în arcul guvernamental de liderul organizației, deputatul Bogdan Huțucă.

Funcția de secretar de stat la nivelul Ministerului Energiei va fi ocupată de George Niculescu (foto stânga), fost prefect al județului Constanța și fost candidat pentru Senatul României.

Așa cum ZIUA de Constanța scria încă de la începutul aceastei săptămâni, pentru cel de-al doilea post, la Ministerul Muncii,  votul masiv al membrilor BPJ s-a îndreptat către Mihnea Claudiu Drumea (foto dreapta), decanul Facultății de Drept și Administrație Publică, din cadrul Universității Spiru Haret din Constanța și fost candidat PNL pentru Camera Deputaților la parlamentarele din 6 decembrie. 

Informația ne-a fost confirmată de secretarul general al PNL Constanța, deputatul Marian Crușoveanu care a participat la ședința Biroului Permanent Județean și ulterior și de președintele filialei, Bogdan Huțucă.

Citește și:

Vot secret în BPJ. Președintele Bogdan Huțucă obține pentru PNL Constanța două posturi de secretar de stat în cabinetul Cîțu

www.ziuaconstanta.ro/stiri/politic/vot-secret-in-bpj-presedintele-bogdan-hutuca-obtine-pentru-pnl-constanta-doua-posturi-de-secretar-de-stat-in-cabinetul-citu-737434.html

 

Citește și:

Niculescu, Stanca, Opreanu sau Drumea - oricare poate fi o variantă. PNL Constanța își dorește cel puțin două funcții de secretar de stat în cabinetul Câțu


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 432

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 699

Deputatul Marian Crușoveanu Alternativa Techirghiol va redesena peisajul geografic al județului Constanța

24 Apr 2024 639

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța - „Văd această candidatură ca pe o responsabilitate imensă"!(VIDEO)

22 Apr 2024 848

ZIUA LIVE Florin Mitroi, despre proiectele și planurile pe care le are pentru județul Constanța!

21 Apr 2024 1395

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 575

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 591

Este nașul fiicei afaceristului Comănescu de la GSP Plecare din echipa Chițac. O nouă demisie din Consiliul Local Municipal Constanța!

17 Apr 2024 2963

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu dezbătute cu cei doi candidați PNL

16 Apr 2024 569

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu

15 Apr 2024 619

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 914

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 708

Primarul comunei Peștera, județul Constanța, Nicoleta Vrabie, a intrat în PNL. Candidează pentru un nou mandat (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 683

Cine sunt candidații PNL la primăriile din județul Constanța. Lista oficială (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 3029

LIVE VIDEO+TEXT Liderii PNL sunt prezenți la Constanța la lansarea candidaților partidului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1300