Candidat la Primăria AlbeştiGheorghe Moldovan promite asfaltări, reţea de apă, creşe, grădiniţe şi şcoli (Galerie foto)

Albesti1.jpgPrimarul comunei constănţene Albeşti, Gheorghe Moldovan, şi-a lansat ieri, la ora 18.00, candidatura pentru un nou mandat la conducerea administraţiei publice locale, din partea PNL.

Au fost alături de primar echipa sa de consilieri locali formată din membri PNL, consilieri locali PDL şi UNPR, consilieri judeţeni, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, liderul Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa, Victor Manea, dar şi Cristian Radu, candidat independent la Primăria Mangalia. În prezenţa sutelor de localnici, primarul Gheorghe Moldovan a declarat: „Am avut un mandat greu, abia am reuşit să aduc bugetul la zero. Împreună cu echipa mea, voi continua proiectul de dezvoltare a localităţii". Gheorghe Moldovan le-a mulţumit locuitorilor comunei Albeşti pentru că i-au fost alături în aceşti patru ani de mandat şi le-a explicat oamenilor că dacă îl vor în continuare pe el la Primărie trebuie să-i voteze şi echipa de consilieri, cea care îl va ajuta să ducă la îndeplinire proiectele privind asfaltarea comunei, realizarea reţelei de apă şi construcţia de creşe, grădiniţe şi şcoli. Cum menţionam anterior, candidatul PNL la Primăria Albeşti beneficiază de sprijinul UNPR şi PDL. Astfel, în total, 50 de candidaţi liberali, democrat-liberali şi din partea UNPR la mandatul de consilier local susţin candidatura lui Moldovan la Primăria Albeşti. Un prieten al localităţii şi al primarului Gheorghe Moldovan este şi şeful autorităţii locale de la Peştera, Valentin Vrabie, căruia Moldovan a ţinut să-i mulţumească public pentru ajutorul dat recent în privinţa organizării serbării câmpeneşti „Fiii Satului", printr-o sponsorizare de 12.000 de lei. De asemenea, Moldovan l-a dat localnicilor ca exemplu pe primarul din Peştera, Valentin Vrabie, acesta fiind prezentat ca primarul care a avut de partea sa şi a echipei sale 99,9% dintre alegători, susţinere care l-a ajutat să dezvolte uimitor de mult comuna pe care o conduce. Prezent la eveniment, candidatul independent la mandatul de edil-şef al municipiului Mangalia, Cristian Radu, a declarat: „Îmi doresc o metropolă Mangalia, care să includă şi comuna Albeşti, iar agricultorii să vină în Mangalia la o piaţă agricolă civilizată". Cristian Radu a menţionat şi că localitatea Albeşti este a doua sa casă, soţia sa, dar şi o parte dintre rudele sale şi prietenii săi, fiind, de origine, din această comună.După evenimentul de lansare, spectacolul care a început la ora 16.00, pe o scenă amenajată în vecinătatea Căminului Cultural din Albeşti, a continuat cu momente inedite susţinute de Elena Zlatov, Corina Chiriac şi Nelu Băescu. În deschiderea evenimentul a încântat publicul Fanfara Zece Prăjini.

Albesti2.jpgEi candidează pentru funcţia de consilier local din partea PDL: Gheorghe Floarea, Alexandru Ivan, Ion Georgescu, Constantin Ciocîia, Ion Panait, Nicolae Claudiu Călin, Felicia Marinca, Ion Băzdăgă, Anişoara Floarea, Remus Ionuţ Moldovan, Nicolae Călin, Gheorghe Necşulescu şi Vasile Burlacu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Albești, județul Constanța, reabilitează Școala Gimnazială „Ion Creangă“. Transpetru Serv SRL și Con Ted Company SRL vor încasa peste 1,4 milioane de lei (DOCUMENT)

10 Apr 2024 490

Primăria Albești, județul Constanța, organizează o licitație pentru reabilitarea moderată a Școlii Gimnaziale „Ion Creangă”

06 Feb 2024 1065

Proiectul „Înființare Centru de Colectare prin Aport Voluntar”, derulat de UAT Albești a trecut de etapa de informare a cetățenilor

08 Nov 2023 701

Licitații Constanța Gambra SRL și Prodeximp SRL vor executa lucrările de amenajare a pistelor de biciclete din comuna Albești (DOCUMENT)

04 Oct 2023 1062

Achiziții Constanța Primăria Albești investește în cursuri de dans

24 Sep 2023 1180

Angajări Constanța Serviciul Comunitar de Utilităti Publice Albești scoate la concurs un post vacant

22 Sep 2023 903

Licitații Constanța Primăria Albești, contract de 4,7 milioane de euro pentru înființarea rețelei de canalizare menajeră în comună (DOCUMENT)

10 Sep 2023 1175

Primăria comunei Albești, județul Constanța vinde mai multe terenuri. Unde sunt situate

07 Aug 2023 1373

Primăria Albești, contract cu o firmă din București (DOCUMENT)

22 Mar 2023 2031

Primăria Cumpăna „Durerea dispariţiei nu poate fi alinată decât prin rugăciune, comemorare pioasă și recunoștință”

06 Feb 2023 1468

Primăria Albești a obținut finanțare pentru al treilea proiect prin Planul Național de Redresare și Reziliență

03 Feb 2023 1159

Licitația pentru proiectul tehnic aferent înființării rețea distribuție gaze naturale în comuna Albești a fost contestată. Ce a decis CNSC?

28 Nov 2022 1516

Primăria Albești va amenaja piste de biciclete în localitate

08 Nov 2022 1034

Primăria Comunei Albești, județul Constanța vinde mai multe terenuri intravilane. Unde sunt situate

05 Oct 2022 1856

Primăria comunei Albești organizează concurs de recrutare

03 Jun 2022 1244