Congresul PSD si sansele numerologice ale candidatilor

colaj_1.jpgÎn perioadele de încrâncenare, de muncă asiduă, în care politicienii au dovedit că ştiu să lupte pentru un ideal (al lor) folosind cu inventivitate orice mijloace, numerologul Milena ne-a descris şi dezvăluit ceea ce numerologia ne ajuta să aflăm.

Caracterul fiecăruia în parte, comportamentul şi şansele. Este foarte important să facem lucrurile la timpul lor. Dacă ştim în ce zile avem şanse mai mari şi să ne pregătim inclusiv calculând posibilităţile adversarului. Locaţia este şi ea importantă. Acolo, la ROMEXPO, toţi cei prezenţi se vor simţi cumva rupţi de realitate. Se vor gândi mai mult la ale lor decât la ceea ce au important de realizat împreună. Mai încăpăţânaţi, mai ţâfnoşi, mai infatuaţi, mai greu de înţeles. Unii chiar pe post de ficus.

MIRON MITREA - Un lider în formă pură

Dacă alegerile s-ar fi desfăşurat din septembrie, în orice lună, totul ar fi fost mult mai simplu. Anul 2010 are vibraţie 1, început de drum. Va fi mai curajos, mai sigur pe sine, mai egoist, mai plin de ifose, mai înfumurat. Se află într-o perioadă cu vibraţie 8, orgolii, ambiţie, lupte, primeşte în funcţie de cât munceşte. Momentul crucial de la 53 ani şi care emite efecte până la 55 ani este 9. Se rupe de tot ceea ce i se pare superficial, nefolositor, inutil, greu. Este în plin moment dureros, cu emoţii intense. Renunţă la prietenii, la afaceri, la vise. În ianuarie negociază, în februarie are parte de emoţii intense, de dureri de cap, de nervi, tensiune, secrete dar şi de noroc. 20 februarie îi poate aduce şansa unui nou început iar pe 25 februarie se poate deschide o fereastră. 24 februarie este o zi deosebit de grea. Dacă alegerile s-ar fi desfăşurat din septembrie, în orice lună, totul ar fi fost mult mai simplu.

RADU MAZĂRE - Deşi nu lasă impresia, este un tip serios, responsabil, implicat, ataşat de familie

Anul 2010 are o vibraţie 6.

Îşi va asuma fiecare gest, cuvânt, faptă. Va înţelege că trebuie să dea dovadă de implicare, să-şi facă datoria, aşa cum înţelege el acest lucru.

Perioada cuprinsă între 1995 şi 2022 are o vibraţie 5. Schimbările vor fi multe, dese, va reuşi să convingă, să-şi vândă imaginea bine. Se va distra şi plictisi, va benchetui şi va împrăştia. Curios, Mazăre nu vrea neapărat să fie şef. Provocare - 1. Nu ne gândim că el ar asculta de alţii. În februarie se contrazice, se ceartă, porneşte la luptă, nu suportă ca altcineva să aibă dreptate. Ziua de 20 februarie este a începuturilor, a curajului, a orgoliului. Mai sigur pe sine, ştie ce să facă, încotro şi de ce, spre ce se îndreaptă. Face jocuri ale căror reguli le cunoaşte bine. Nu se va pierde cu firea, nu are nevoie de baston. Poate risca fără a se împiedica până când va împlini 42 ani. Numele complet îi va aduce noroc - între 41 - 42 ani - vibraţie 3, adică din 2009 şi până la 5 iulie 2010.

După aceea se schimbă.

CRISTIAN DIACONESCU - Trebuie să ştie, să vadă, să audă, să îşi spună opinia şi să-i fie îndemnul urmat

În februarie există şansa unui nou început.

Anul 2010 - norocos, cu vibraţie 3, presărat cu emoţii, entuziasm, imprudenţe, bârfe, dureri de cap, nervi, poate scandaluri, sigur călătorii, confidenţe, camuflaje. Luni în care va fi deosebit de încercat: februarie, aprilie, iunie, noiembrie. Ocazia de a porni pe noi cărări: februarie şi iulie. Noroc deosebit şi nervi în exces în septembrie. Bani şi războaie, eventuale procese în mai. Perioada cuprinsă între 30 şi 57 ani are vibraţia 2. Va fi remarcat, lăudat, va intra în organizaţii, concerne, va negocia cu bune rezultate, va fi recompensat. Stări oscilante, treceri neaşteptate, rapide, dintr-o extremă în cealaltă. Provocarea 4, îl provoacă şi-l determină a se lupta uneori cu refuzul de a fi realist şi cu rutina care-l va acapara. Până în luna iulie, vibraţia evenimentelor atrase de numele complet este 9. Se produce cutremurul care-l desparte de nefolositori, de inutili, de tot ce nu-i face bine ori trenează. Suficient de dureros, implicaţiile acestor gesturi îl vor afecta temeinic. În februarie există şansa unui nou început, vor exista provocări, atracţii, va şti să îşi joace cărţile, nu le va pune pe toate pe masă. La data de 20 februarie pot apărea surprize neaşteptate. 25 februarie îi aduce mai multă încredere în propriile forţe, mai mult curaj, o cărare nouă, nestrăbătută, mai mult orgoliu. 27 februarie, tot şansa schimbării, interese noi, adaptabilitate.

ADRIAN NĂSTASE - Nu vei şti să-l diseci, nu vei reuşi să-l cunoşti, uneori va deveni un mister chiar şi el pentru sine

Anul 2010, cu o vibraţie 4, îi aduce lui Năstase putere de muncă, stabilitate, disciplină dar şi ocazia de a mai acumula ceva bunuri de natură materială. În februarie va da dovadă de responsabilitate, implicare. 20 februarie aduce ambiţia, spiritul războinic, 21 februarie va fi o zi deosebit de grea iar 25 februarie, zi bună pentru negocieri.

ION ILIESCU este cel mai potrivit preşedinte pe care l-a avut PSD vreodată

Au existat pentru el ani mai buni decât va fi 2010, cu o vibraţie 9. În acest an totul pare a se întoarce cu susul în jos, grila de valori pare să o ia razna iar Iliescu îşi va simţi sufletul sfâşiat, inima făcută ţăndări, izbită cu putere de caldarâm. Numele complet aduce cu sine evenimente în viaţa noastră. Calculând, vom observa cum între 80 - 87 ani vibraţia evenimentelor va fi tot 9. Totul va deveni cu atât mai greu şi dificil mai ales în lunile martie, mai, iulie, septembrie şi decembrie. Din punct de vedere numerologic, Ion Iliescu este cel mai potrivit preşedinte pe care partidul fondat de el l-ar fi putut avea vreodată. Din 2008, an cu vibraţie 7, în care Iliescu s-a retras, a început a-l cuprinde singurătatea care a devenit cel mai mare duşman pentru el. Uitarea şi lipsa afecţiunii celorlalţi, cel mai mare necaz. Vibraţiile acestui an, singurătatea, conştiinţa propriei valori şi indolenţa foştilor colegi îl pot afecta iremediabil, cu efecte devastatoare. Într-o lume crudă, cu un viitor nesigur, oamenii au uitat să mai iubească, au uitat să mai privească, au uitat să mai viseze, au uitat să fie recunoscători. Iliescu va simţi toate acestea din plin, mai ales în acest an 2010.

MIRCEA GEOANĂ - Actor bun, potrivit pentru politică, adaptabil, cu multe chipuri, convingător, poate disimula excelent. Se află în a doua perioadă a vieţii, cu vibraţie 5. Aventuri surprinzătoare. Ocazii noi a de lua totul de la capăt. Cu greu va putea rămâne mai mult timp în acelaşi loc, pe aceeaşi funcţie. Comunică uşor, deosebit de adaptabil, perioada îi este favorabilă cu atât mai mult cu cât în cifra destinului său regăsim 5 iar ziua de naştere este tot 14 care înseamnă 5. Îi place să experimenteze, să încerce lucruri deosebite. Se plictiseşte lesne.

Provocarea acestei perioade este 0. Nu există o piedică permanentă. Aceasta va fi mereu alta iar pentru el nu va fi de importanţă deosebită.

Momentul crucial următor se va face simţit abia peste doi ani. Tranzitul ne dezvăluie că între 50 - 53 ani va fi mai atent la propria persoană, se va cerceta cu luare aminte, se va autoanaliza. Pot apărea victorii absolut neaşteptate. Din 2010 va da dovadă de responsabilitate, implicare şi raţiune. Februarie 2010 cu o vibraţie 8 este o perioadă propice pentru el. Cifra 8 îi aduce noroc pentru că se regăseşte în destinul său, îl ajută, îl sprijină, îl potenţează. Are şanse mari de reuşită. Oricum va fi bătăios, cu sabia în mână şi hotărât să împartă fiecăruia după cum simte el că merită. 20 februarie, o zi suficient de bună. A curajului, ambiţiei, orgoliului. Se va simţi mai sigur, va fi din ce în ce mai convins că este vremea să ia viaţa de la capăt şi are tot ce-i trebuie pentru a face acest demers. Apar oportunităţile necesare, este energic şi încrezător. Şi un secret, deşi înconjurat de mulţime, deşi se simte puternic şi şef, ştie că este din ce în ce mai singur.

VICTOR PONTA - repezit şi nervos, preocupat permanent, uneori invidios, alteori doar prieten deosebit, se va afla mereu la un pol, ori la celălalt. Ori duşman ori devotat, ori bine, ori foarte supărat. Poate fi diplomat până când i se aşeză nodul în gât şi simte că nu poate să respire dacă nu se răcoreşte spunând da ori ba şi tot ce simte ori pofteşte. Titrez acum e, iute nu-i, acum turuie apoi crezi că-i mut. Vrea să fie acolo, în societatea aleasă. Anul 2010 are pentru el o vibraţie 5. Schimbări multe şi dese. Ciocniri de interese. Suficient de nehotărât acum spune ceva pentru ca în minutul următor să schimbe totul. Ambiţii noi, mai multă putere de adaptare. Fără prea multă poftă de muncă, mai multă superficialitate. Februarie, vibraţie 7. Simte că ceva nu este ok. S-ar cam retrage, cât mai departe de toţi. Mai înfumurat, mai retras, mai el cu el. 20 februarie vine cu necaz, supărare, nervi, griji. Îi va sări ţandăra din orice, se va zburli la toţi, va fi tentat să renunţe la prieteni, colegi, funcţii. Simte că nu mai poate, îi va fi greu.

Milena FARCAŞ

www.numeremilena.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

un cititor

19 Feb, 2010 08:59

Deci sa inteleg ca ar putea sa iasa Geoana ?

Articole asemanatoare

UPDATE Accident rutier în parcarea Kaufland, municipiul Constanța. Ambulanța a intervenit

16 Mar 2024 1339

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 880

Știri Constanța azi Trafic îngreunat în zona ICIL, direcția Casa de Cultură spre gară (FOTO+VIDEO)

12 Mar 2024 1604

Știri Constanța Camere de supraveghere în zonele școlare. Poliția Locală monitorizează zonele. Atenție unde parcați! (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 851

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților ar fi de acord cu o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța

25 Feb 2024 890

Sondaj de opinie Ar fi utilă o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța?

18 Feb 2024 925

Colindătorii au luat la pas străzile din municipiul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Dec 2023 2553

Primăria Constanța Încep lucrările de reabilitare în zona Dacia și Trocadero

20 Dec 2023 1026

Pe străzile din Constanța şi-au făcut apariţia primii vestitori ai Crăciunului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Dec 2023 3741

Constanța Atenție șoferi! Circulație restricționată în intersecția de la ICIL pentru desfășurarea lucrărilor de asfaltare

16 Nov 2023 867

Știri Constanța Lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardului 1 Decembrie 1918 continuă în zona ICIL! Restricții de trafic

15 Nov 2023 1712

Știri Constanța Se lucrează zilele acestea în zona ICIL

10 Nov 2023 744

Incendiu parcare LIDL Constanța Inspirând prin acțiune. Patricia, voluntara de 17 ani, impresionează în prima ei intervenție (FOTO+VIDEO)

01 Nov 2023 2341

Incendiu parcare LIDL Constanța Căruciorul unui bebeluș scos de pompieri dintr-o mașină în flăcări (FOTO+VIDEO)

29 Oct 2023 2684

Știri Constanța azi UPDATE. Incendiu auto în parcarea Lidl din zona ICIL! (FOTO+VIDEO)

29 Oct 2023 3128