Conu’ Iulian Iancu faţă în faţă cu reacţiunea (Portul Constanţa)

Noii parlamentari ai Partidului Social Democrat - organizaţia judeţeană Constanţa au avut prima ieşire la rampă la sfârşitul săptămânii trecute. Dincolo de mulţumiri, felicitări şi şampanie, unii dintre ei şi-au făcut cunoscute proiectele dopo alegeri. Este cazul deputatului Iulian Iancu, care, după ce a primit votul constănţenilor, a prezentat o parte dintre primele proiecte pe care intenţionează să le promoveze în Parlament.
 
„În campanie nu am spus nimic despre cele mai importante proiecte pe care noi le vom face la Constanţa. De o lună, ducem negocieri pentru o investiţie de 1,3 miliarde de euro în Portul Constanţa, unde se va realiza cel mai mare hub de servicii petroliere din Marea Neagră, împreună cu Exxon. De asemenea, toate investiţiile pentru conectarea zăcămintelor se fac în judeţul Constanţa, cu bani la bugetul judeţului Constanţa, cu creşterea PIB-ului judeţului Constanţa. Portul rămâne obiectiv strategic. Are două dimensiuni în următorul interval de timp ca perspectivă de dezvoltare. Portul va avea în dezvoltare încă trei moluri. Unul pentru marfă, pentru persoane şi containere. Toate, în perspectiva celor patru ani, cu cuprindere în Master Planul de Transport al României. În Port, prin legea promovată de noi, la care sunt şi eu semnatar, intenţionăm să realizăm transparetizarea serviciilor portuare, de dezvoltare a infrastructurii şi de administrare portuară“, a spus Iulian Iancu.

Deputatul Iulian Iancu are un proiect care vizează şi municipiul Constanţa. „De săptămâna următoare, vom aduce la Constanţa cele mai mari companii. Începem cu General Electric, pentru că reţeaua de termoficare a oraşului este cea mai mare povară financiară a oraşului Constanţa”, a mai spus acesta.
 
Vă reamintim că PSD trimite în Parlament trei senatori - Liviu Tit Brăiloiu, Nicolae Moga şi Ştefan Mihu - şi cinci deputaţi - Iulian Iancu, Mircea Dobre, Cristina Dumitrache, Radu Babuş şi Gabriel Vişan. Marţi, Parlamentul se va reuni în prima şedinţă a legislaturii 2016-2020.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință Consiliu Local Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării stării de indiviziune cu sultă asupra unui imobil teren de pe strada Avram Iancu (DOCUMENT)

22 Apr 2024 464

Un imobil de pe strada Avram Iancu va fi reabilitat Firma lui Răzvan-Ionuț Florea, act de urbanism de la Primăria Constanța

19 Apr 2024 726

Firmă nouă pe strada Avram Iancu din Constanța! Iată cu ce se ocupă

18 Apr 2024 465

Muzeul Național de Istorie a României Proiectul expozițional „Avram Iancu. Omul, eroul, legenda, 200 de ani de la naștere”, realizat de BNR

17 Apr 2024 515

Declarații avere Constanța Averea și interesele judecătorului Traian Iancu, locțiitorul președintelui BEJ Constanța (DOCUMENTE)

15 Apr 2024 382

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța Magistratul Iulia Opariuc Dan, aleasă președinte BEJ și magistratul Traian Iancu Laurențiu, locțiitor

15 Apr 2024 1427

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu

15 Apr 2024 618

IPJ ClujAutoturism răsturnat pe strada Avram Iancu din localitatea Florești

12 Apr 2024 254

Știri Constanța Banca Națională a României lansează monede cu tema 200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 499

Firme Constanța Paris Stil Fan SRL își schimbă sediul social

30 Mar 2024 476

Ce avere are Petrică Iancu, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral -SGA Tulcea (DOCUMENTE)

30 Mar 2024 654

ISU Iași2 misiuni pentru transportul persoanelor supraponderale

27 Mar 2024 307

Evaluarea unui teren ținută la „secret” Un om de afaceri a dat în judecată CL Constanța. Vrea să vadă cum a fost stabilit prețul unui teren de care municipalitatea vrea să se descotorosească!

13 Mar 2024 1135

Ecaterina Caceandone a preluat în totalitate firma Seti Edukart SRL din Constanța

05 Mar 2024 707

Afaceri Constanța Firmă nouă din domeniul construcțiilor, înființată la Mangalia

03 Mar 2024 712