Deputatul Nati Meir si-a inceput mandatul cu o petrecere

Alegerile au trecut, supararea ramane

Proaspatul deputat PRM de Tulcea si-a facut intrarea in viata publica printr-o receptie * Cu aceasta ocazie, acesta a anuntat ca de acum incepe sa-si exercite atributiile de ales al judetului in Parlamentul Romaniei * Alaturi de el, amfitrion al intalnirii a fost presedintele PRM Gheorghe Bunduc * Vechi membri ai partidului s-au simtit frustrati deoarece de la centru nu li s-a acceptat o candidatura din judet * In numele nemultumitilor, fostul senator Victor Andrei a indraznit sa ridice vocea si a fost dat afara din partid

Controversatul consilier de politica externa al lui Corneliu Vadim Tudor, Nati Meir, proaspat deputat PRM de Tulcea, si-a facut intrarea in viata publica locala printr-o petrecere. El a invitat la receptie oficialitati locale, membri de partid si reprezentanti ai presei, pentru a anunta ca, iata, de acum incepe sa-si exercite atributiile de ales al judetului in parlamentul Romaniei.Alaturi de el, amfitrion al intalnirii a fost presedintele PRM Gheorghe Bunduc, care, in numele tuturor, a exprimat marea bucurie a partidului ca i-a pricopsit pe tulceni cu un asemenea deputat.Toata lumea s-a veselit si l-a felicitat sincer pe Nati Meir, trecand sub o tacere plina de teama adevarata furtuna pe care deputatul a declansat-o odata cu venirea la Tulcea. Membri vechi ai partidului s-au simtit frustrati ca, nici de aceasta data, centrul n-a acceptat o candidatura bastinasa. Dupa ce, in legislatura trecuta, un alt parasutat, pitorescul Raj Tunaru, a fost ales deputat si apoi nu l-a mai vazut nimeni pe aici, iata ca istoria se repeta. In numele nemultumitilor, fostul senator Victor Andrei a indraznit sa ridice vocea si a fost dat afara din partid. Aceeasi soarta il asteapta si pe avocatul Stefan Gavrila, un alt "razvratit" care, deocamdata, a fost penalizat cu pierderea functiei. Modelul este clar: cine comenteaza devine brusc dusman si este eliminat.In ciuda tensiunilor, noua pozitie administrativa a presedintelui Gheorghe Bunduc asigura o oarecare unitate partidului. De altfel, si Nati Meir s-a folosit de aceasta notorietate a sefului local al organizatiei, alaturi de care a aparut in majoritatea situatiilor publice. Bunduc a devenit un fel de garant al bunelor intentii ale lui Meir, acceptand chiar sa-i sustina diverse declaratii si gasindu-i explicatii pentru toate iesirile nepotrivite. Presedintele PRM Tulcea si-a asumat, din naivitate sau din buna credinta, promisiunile lui Meir referitoare la locuri de munca in Israel pentru tulceni, echipa de fotbal sau fabrica de avioane pentru armata israeliana. In acelasi timp, Bunduc a suportat cu stoicism oprobiul public atunci cand Nati Meir a pretins ca are o caseta defaimatoare pentru un cunoscut om politic, material care n-a aparut si nu va aparea in veci. Va continua probabil sa-l sustina, pentru ca deocamdata nu are incotro, dar aceasta atitudine se va intoarce, la un moment dat, impotriva lui si a propriului sau partid.Revenind la petrecerea "de lansare" a deputatului Nati Meir, mai trebuie spus ca atmosfera a fost intretinuta de Ansamblul artistic "Baladele Deltei", subordonat Consiliului Judetean. Dupa ce membrii ansamblului, adevarati profesionisti de altfel, au evoluat timp de patru ani la intalnirile organizate de PSD, iata-i acum cantand "la alta masa". Conducerile se schimba, practicile raman.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Black Coffee, DJ-ul desemnat Man of The Year în 2023, completează lineup-ul ediției 2024 a festivalului Untold

16 Apr 2024 473

Artist Talk cu Lia Perjovschi și Dan Perjovschi la Muzeul de Artă Brașov

10 Apr 2024 285

Lenny Kravitz, singurul artist cu 4 premii Grammy consecutive, urcă pe scena principală de la UNTOLD

04 Apr 2024 480

Interviu online Pictorul și graficianul profesionist Bianca Paraschiv - Sunt sinceră cu mine, creez ceea ce mă reprezintă și mă împlinește spiritual și artistic!

03 Apr 2024 2171

LIVE TEXT Expoziția „Praguri”, la Muzeul „Ion Jalea”. Constănțenii, invitați să admire fotografii ce explorează ideea de amintiri și locuri ale copilăriei din satele Dobrogei (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 991

Expoziție de fotografie „Praguri”, a artistei Iris Maria Tușa, la Muzeul „Ion Jalea” Constanța

26 Mar 2024 597

Vernisajul expoziției „Praguri” al artistei Iris Maria Tușa este găzduit de Muzeul „Ion Jalea” Constanța

25 Mar 2024 540

„Elixirul dragostei”, eveniment la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța

12 Mar 2024 646

În județul Constanța Aviatorul Rață Vasile a decedat. Mesajul transmis de familia sa

08 Mar 2024 977

Artist Talk susținut de Alexandru Rădvan la Muzeul de Artă Constanța

23 Feb 2024 601

Muzeul de Artă Constanța sărbătorește Ziua Națională Constantin Brâncuși

19 Feb 2024 577

INNA va urca pe scena principală a festivalului UNTOLD Dubai

07 Feb 2024 606

Expoziție de artă la Muzeul Marinei Române din Constanța

01 Feb 2024 915

Cunoscută artistă din România a murit chiar de ziua de naștere. Avea doar 38 de ani

22 Jan 2024 2456

Bianca Boeroiu a câștigat premiul Emmy la categoria „Machiaj contemporan remarcabil”

11 Jan 2024 940