Deputatul PNL de Constanța, Bogdan Bola - „Deja nu ne mai crede nimeni. Totul pare o schemă pregătită din timp și orchestrată de mai sus"



⦁ Deputatul PNL de Constanța Bogdan Bola are o opinie diferită față de majoritatea liberalilor în contextul crizei de Coaliție
⦁ Acesta susține că primul instinct a fost ”să sară la gâtul lui Stelian Ion” în urma declarațiilor fostului ministru al Justiției referitoare la motivele ascunse ale revocării sale, însă, după oprirea concursul pentru desemnarea șefilor DIICOT, DNA și Parchetul General de către ministrul interimar, Bode, situația arată altfel
⦁ „Nu ne mai crede nimeni! Lăsând la o parte faptul că a fost numit un ministru la Justiție făra pregătire juridică, pentru prima oară în istoria României, deja totul pare că ar fi o schemă pregătită din timp și orchestrată de mai sus, fără nicio legătură cu Programul "Anghel Saligny", de care da, este nevoie"


Deputatul PNL de Constanța Bogdan Bola are o opinie diferită față de majoritatea liberalilor în contextul crizei de Coaliție.

Acesta susține printr-un mesaj publicat pe Facebook , că primul instinct a fost ”să sară la gâtul lui Stelian Ion” în urma declarațiilor fostului ministru al Justiției referitoare la motivele ascunse ale revocării sale.

„Primul instinct a fost să sar la gâtul lui Stelian Ion când a declarat că ar fi motive ascunse pentru demiterea lui. Ceva însă m-a oprit, ceva nu era tocmai ok în toată desfășurarea evenimentelor. Primul ministru Cîțu fusese prezent la ședința de grup a deputaților PNL chiar în acea zi și nimic din ce ne-a zis atunci nu prevestea această mișcare. Ciudat..

Mă bucur acum, citind declarația ministrului interimar Bode, că nu am făcut-o... Domnul Bode spune așa, după ce a oprit concursul pentru desemnarea șefilor DIICOT, DNA și Parchetul General: ”Numirea în funcții de conducere la vârful parchetelor este o politică pe termen lung, o politică crucială pentru buna funcționare a acestei instituții. În consecință, consider că această procedură nu se poate derula pe un mandat al unui ministru interimar."

E cusută cu ață albă și deja nu mai crede nimeni. Nu NE mai crede nimeni! Lăsând la o parte faptul că a fost numit un ministru la Justiție făra pregătire juridică, pentru prima oară în istoria României, deja totul pare că ar fi o schemă pregătită din timp și orchestrată de mai sus, fără nicio legătură cu Programul "Anghel Saligny", de care DA, ESTE NEVOIE!


Nu dau doi bani pe alianța de conjunctură USR - AUR (până azi, nu erau ok "conjuncturile" din punctul lor de vedere, dar nah...), aici e vorba de ce facem noi, liberalii. Ăia câți mai suntem liberali...și mai este vorba despre declarația ministrului nostru, care doar ce a confirmat acuzele aduse de un om cu care mă pregăteam să șterg pe jos, crezând că nu ne-am putea coborî la un asemenea nivel", susține Bola.

Deputatul liberal constănțean subliniează faptul că „în timp ce vă faceți unii și alții campaniile interne, nimeni nu mai discută despre proiectele necesare și serioase. Iar oamenii pentru asta ne-au ales, nu să spargă semințe și să se crucească în timp ce ne punem poalele-n cap în Coaliție".

Precizări:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Groapa de gunoi a Europei. Bogdan Bola, deputat PNL - „Știați că traficul cu deșeuri prin portul constănțean a devenit mai profitabil decât chiar traficul de droguri?"

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.