Dezbatere la Constanța Reconstruim România– Programul de guvernare AUR în 15 puncte! (FOTO+VIDEO)


 Eveniment Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) la Constanța, vineri, 19 mai. 

Este vorba despre dezbaterea publică pe marginea programului de guvernare AUR- Reconstruim România- Programul de guvernare AUR în 15 puncte.  

La eveniment prezintă: Claudiu Târziu, președinte al CNC AUR, Radu Baltasiu, prof. univ. dr. la Universitatea București, Eugen Popescu, director Centrul Român de Studii și Strategii.

Claudiu Târziu a prezentat programul de guvernare în 15 puncte intitulat "Reconstruim România". 

Claudiu Târziu, președinte al CNC AUR
AUR propune eliminarea pensiilor speciale, a pensiilor de serviciu și a tuturor beneficiilor acordate de stat pentru membrii de partid sau funcționarii publici. Simion susține că aceste beneficii reprezintă o mare povară pentru bugetul de stat și nu sunt justificate din punct de vedere moral.

Partidul condus de George Simion mai propune și înființarea unei bănci naționale pentru finanțarea investițiilor în economia reală și promovarea producției autohtone. De asemenea, se vor acorda stimulente fiscale pentru companiile care investesc în dezvoltarea tehnologiei și a inovației.

Pe partea de justiție, AUR susține necesitatea reformării sistemului de justiție și creșterea transparenței în procesele judiciare. De asemenea, partidul propune ca judecătorii să nu mai fie numiți de politică, ci să fie selectați pe baza meritelor și competențelor profesionale.

În ceea ce privește politicile sociale, AUR propune creșterea salariilor și pensiilor, îmbunătățirea condițiilor de muncă și dezvoltarea infrastructurii medicale. De asemenea, partidul susține dezvoltarea sistemului de învățământ și acordarea de burse pentru elevii și studenții cu rezultate bune la învățătură.



Președintele CNC AUR, a spus că vor sa câștige alegerile la Constanța în 2024.

La eveniment participă peste 100 de invitați, membrii AUR din tot județul, dar și reprezentați ai mediului de afaceri. Sunt prezenți parlamentarii AUR, senatorii Evdochia Aelenei și Sorin Mateescu, avocatul Dumitru Bădrăgan, care face parte din echipa de coordonare și secretarul coordonator, Ion Radu.

Programul de guvernare al AUR va fi dezbătut astăzi la Constanța și ulterior va fi prezentat în toată țara dar și în diaspora. Acest program de guvernare va fi amendat cu propunere venite din partea membrilor dar și a socieții civile. 

Mâine va fi avea loc la Timisoara o a doua dezbatere a programului de guvernare AUR unde va fi prezent președintele partidului, George Simion. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sondaj INSCOP Intenţie vot alegeri locale

25 Apr 2024 483

LIVE VIDEO-TEXT Conferință AUR Constanța în care sunt dezbătute probleme de interes național și local (FOTO)

25 Apr 2024 527

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 328

Liderul AUR, George Simion, tată de băiat! Soția sa a născut astăzi

24 Apr 2024 806

Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța- "Din trecut nu se trăiește, se învață!"

24 Apr 2024 354

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 655

George Simion se retrage de la angajamentele publice. Iată motivul

24 Apr 2024 875

Palatul Copiilor Constanța Matei Silivestru, cinci medalii (trei de aur) la Campionatul Național, plus a treia performanță a competiției! (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 894

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 658

Polițistă din cadrul IPJ Constanța, medaliată cu aur la Campionatul național de tenis de masă al MAI

20 Apr 2024 633

AUR Constanța susține dezbaterea din cadrul turneului lui Aurelian Popa, care aduce în prim-plan discuții despre viitorul României în cadrul evenimentului „Stop Agenda 2030” (FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 620

Deputatul Focșa bifează deja al cincilea partid în mai puțin de un mandat!

18 Apr 2024 625

LIVE VIDEO-TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (FOTO)

18 Apr 2024 526

Constanța Ștefan Orza, neobosit! Campion național de Kempo K1, merge la Mondiale, apoi urcă în ringul Colosseum Tournament (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 943

Sportivii de la CS Medgidia, medalii la Campionatul Național de Kempo K1. Eric Crînguș participă la Campionatul Mondial (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 465