Constanța Ștefan Orza, neobosit! Campion național de Kempo K1, merge la Mondiale, apoi urcă în ringul Colosseum Tournament (GALERIE FOTO)


 
  • Ștefan Orza este unul dintre cei șase sportivi de la CSM Constanța care au cucerit aurul la Campionatul Național de Kempo K1.  
 
Sportivii de la CSM Constanța au câștigat 13 medalii la Campionatul Național de Kempo K1, dintre care șase titluri! Unul dintre medaliații cu aur a fost Ștefan Orza, care urmează să concureze și la Campionatul Mondial de Kempo.
 
Întrecerile Campionatului Național de Kempo K1 pentru copii, juniori și seniori, competiție la care au participat peste 800 de sportivi din toată țara, s-a desfășurat în Sala „Apollo“ din București. De la CSM Constanța au concurat 17 sportivi, care au avut evoluții remarcabile, cucerind 13 medalii, dintre care șase de aur, trei de argint și patru de bronz.
 
Și-au demonstrat clar superioritatea
 
Cele șase titluri de campioni naționali au fost câștigate după meciuri în medaliații cu aur și-au demonstrat clar superioritatea, urcând pe prima treaptă a podiumului: Ștefan Orza, seniori, la categoria -75 kg; David Pătru, seniori, la categoria -70 kg; David Iordache, 16-18 ani, la categoria -65 kg; Andrei Mihăesei, 14-16 ani, la categoria -65 kg; Larisa Geamănu, 12-14 ani, la categoria 60 kg; Teodora Savu, 10-12 ani, la categoria -45 kg.
 
Medaliații cu argint și bronz
 
Medaliile de argint le-au revenit sportivilor: Niki Hrițuleac, 16-18 ani, la categoria -75 kg; Nicolas Nurciu, 16-18 ani, la categoria -65 kg; Eric Bubuleandră, 16-18 ani, la categoria -85 kg.
 
Cu medalii de bronz au urcat pe podium: Vasile Stoian, seniori, la categoria -60 kg; Ionuț Titirică, seniori, la categoria -85 kg; Mihnea Oprea, 12-14 ani, la categoria -40 kg; Alessia Filip, 14-16 ani, la categoria -60 kg.
 

Cu evoluții bune, aproape de podium au fost: Alex Iacob, 12-14 ani, la categoria -40 kg - locul 4, Sunni Mustafa, 16-18 ani, la categoria 16-18 ani - locul 5, Petre Dincă, 14-16 ani, la categoria -60 kg - locul 7.
 
Sportivii noștri au avut un parcurs extraordinar“

 
Antrenorii sportivilor la CSM Constanța sunt Daniel Asaftei, Alex Filip și Cătălin Cășaru. „Sportivii noștri au avut un parcurs extraordinar. Mulțumim domnului Amatto Zaharia, pentru tot aportul adus pentru susținerea proiectului nostru!“, a menționat Alex Filip.
 
„Avem multe de spus în perioada următoare!“
 
„Într-un business dur, ca să reușești, trebuie să fii cel mai dur! Locul 1 la Campionatul National de Kempo K1. CSM Constanța, secția de Kempo, a arătat atât prin mine, cât și prin colegii mei un nivel foarte ridicat de kickbox, într-o competiție care s-a ridicat la nivelul așteptărilor, fiind peste 800 de sportivi înscriși! În competiția viitoare, suntem la Campionatul Mondial de Kempo, iar în mai ne întoarcem în ringul profesionist! Stați aproape de Rechini, pentru că avem multe de spus în perioada următoare!“, a menționat și tânărul luptător Ștefan Orza,
 
Primul constănțean care a ajuns în „Glory“
 
Acesta e originar din satul Moșneni, comuna 23 August, județul Constanța, iar în viața de zi cu zi activează la ISU „Dobrogea“ Constanța, la Secția de Pompieri Mangalia. Totodată, în calitate de component al Sharks Gym Constanța, Orza este primul luptător constănțean care a ajuns în „Glory“, cea mai mare promoție de kickboxing din lume.
 
La Colosseum Tournament înfruntă un spaniol
 
Campionatul Mondial de Kempo se va desfășura în Turcia (Antalya, 22-28 aprilie 2024), iar gala Colosseum Tournament 24 (la care Ștefan Orza speră să obțină pentru Constanța un nou rezultat important, în disputa cu luptătorul spaniol Juan Javier Barragan, la categoria 70 kg) va avea loc, la Ploiești, pe 24 mai. „Spaniolul are o experiență foarte mare în promoții prestigioase, iar Stefan încearcă pentru prima dată această categorie“, se arată pe pagina de Facebook a Colosseum Tournament.
 
„Kickboxingul este un business foarte dur“ 
 
Recent, Ștefan Orza și-a serbat ziua de naștere, el fiind născut în aceeași zi cu antrenorul Cătălin Cășaru, fost luptător. „La sală sau în cantonament, de ceva ani, așa mă prinde ziua mea. Am primit sute de mesaje astăzi, nu pot să zic decât un singur lucru: Multumesc! Să vă dea bunul Dumnezeu înzecit! Kickboxingul este un business foarte dur și, de cele mai multe ori, nu te iartă, trebuie să fii în formă mereu!“, a menționat Ștefan Orza. „La Mulți Ani, Cătălin Cășaru, La Mulți Ani, Ștefan Orza! We are family Sharks Gym Constanța!“, a fost și mesajul clubului de pe litoral.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:
 
CSM Constanța
Ștefan Orza, aur și argint la Naționale. Va participa la Campionatul Mondial de Kempo (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. CSM Constanța Ștefan Orza, aur și bronz la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 695

CSM Constanța Ștefan Orza, aur și argint la Naționale. Va participa la Campionatul Mondial de Kempo (GALERIE FOTO)

01 Apr 2024 943

Pompierul din Constanța Ștefan Orza, învins după extra-round în marea finală a Dynamite Fighting Show (GALERIE FOTO + VIDEO)

16 Dec 2023 2092

Vineri, 15 decembrie 2023 Pompierul din Constanța, Ștefan Orza, contra „Rambo“, în marea finală a Dynamite Fighting Show. „Momentul adevărului!ׅ“

14 Dec 2023 4397

„Inimă de leu“ Ștefan Orza, pompierul din Constanța, s-a calificat în finală la Dynamite Fighting Show și va lupta cu „Rambo“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Sep 2023 3429

Constanța Ștefan Orza, în semifinale la Dynamite Fighting Show. „Sunt pompier, de scânteile de pe afiș nu îmi este frică!“ (GALERIE FOTO)

08 Jul 2023 2595

Dynamite Fighting Show Luptătorul constănțean Ștefan Orza, victorie în sferturile Turneului Super 8 (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 May 2023 2567

Cod Roșu la Buzău! Pompierul Ștefan Orza, „Hulk din Constanța“, antrenamente cu legendarul Mike Passenier, pentru gala Dynamite Fighting Show

06 May 2023 2303

Ștefan Orza, debut cu înfrângere în promoția Glory. „Pur și simplu, nu am fost eu“. Mesajul lui Daniel Ghiță

13 Mar 2023 2192

Ziua cea mare pentru „Diamant“ Luptătorul Ștefan Orza, pompier la ISU „Dobrogea“ Constanța, își face debutul în promoția Glory. „Sus România!“ (GALERIE FOTO)

23 Feb 2023 10635

Pompier la ISU „Dobrogea“ Ștefan Orza, primul luptător constănțean care va evolua în promoția Glory. „Din Moșneni, Constanța, România - în toată lumea!“

07 Feb 2023 9972

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip, câștigătorul secțiunii „Revenirea anului“ la premiile Dynamite Fighting Show

13 Jan 2023 3082

Sharks Gym Constanța Ștefan Orza și Alex Filip, nominalizați pentru superlativele sezonului 2022 în promoția Dynamite Fighting Show

03 Jan 2023 1887

Ștefan Orza, Mădălin Pîrvulescu și Alex Filip Luptătorii Sharks Gym Constanța, șapte victorii în opt meciuri în 2022, în galele profesioniste

30 Dec 2022 3571

UPDATE Ștefan Orza, de la Sharks Gym Constanța, a câștigat centura la Colosseum Tournament

21 Oct 2022 2063