„Inimă de leu“ Ștefan Orza, pompierul din Constanța, s-a calificat în finală la Dynamite Fighting Show și va lupta cu „Rambo“ (GALERIE FOTO + VIDEO)


 
  • În semifinalele Turneului Super 8, categoria super-mijlocie (77 kg), Ștefan Orza l-a învins pe Eduard Gafencu.
Luptătorul constănțean Ștefan Orza, de la clubul Sharks Gym (antrenor, Daniel Asaftei), încă o victorie însemnată la profesioniști!
 
În semifinalele Turneului Super 8, categoria super-mijlocie (77 kg), în Dynamite Fighting Show (cel mai puternic circuit de kickboxing din România, înființat de Cătălin Moroșanu), sportivul de pe litoral l-a învins, în gala desfășurată în Sala Polivalentă din București, pe Eduard Gafencu și s-a calificat în finală, în care va lupta, în decembrie, cu Florin „Rambo“ Lambagiu.
 
„A fost spectacol total!“
 
„Inimă de leu, până la capăt! Am trecut prin enorm de multe încercări în pregătirea asta, fizice și psihice! Mi-am promis că nu mai cad niciodată în ring, presiunea creează diamante“, a fost mesajul lui Ștefan Orza, la capătul unei partide a cărei frumusețe a fost subliniată și pe promoția DFS: „Meci de top mondial ïntre Ștefan Orza și Eduard Gafencu. A fost spectacol total!“. „Sharks Gym Constanța din nou la înălțime! Ștefan Orza se impune în fata adversarului după 3 reprize incendiare! Felicitări ambilor sportivi! We are Sharks Gym Constanța“, a punctat și antrenorul Daniel Asaftei.
 
Tânărul Ștefan Orza este originar din satul Moșneni, comuna 23 August, județul Constanța, iar în viața de zi cu zi activează la ISU „Dobrogea“ Constanța, la Secția de Pompieri Mangalia. Totodată, acesta este primul luptător constănțean care a ajuns în „Glory“, cea mai mare promoție de kickboxing din lume.
 
Mădălin Pîrvulescu luptă la Viena
 
Un alt luptător de la Sharks Gym Constanța, Mădălin Pîrvulescu, va susține din nou o partidă internațională la MMA, pe 7 octombrie, la Viena, cu Mraz Avdoyan, din Germania. „Încet, dar sigur, sosește momentul revenirii mele în cușcă, lupta se va desfășura în promoția Vendetta Fight Nights, din Austria, pe data de 7 octombrie, în Viena. Mă simt foarte bine fizic și psihic, abia aștept să pasesc iar în cușcă și să simt adrenalina la cote maxime!“, a declarat Mădălin Pîrvulescu.
 
Eduardo Maradin, debut la Colosseum Tournament

 
Totodată, Eduardo Maradin va evolua în luna noiembrie a acestui an în gala Colosseum Tournament. „O veste extraordinară pt clubul nostru! Sportivul Eduardo Maradin își va face debutul în luna noiembrie în gala profesionistă Colosseum Tournament! Mulțumim pe această cale promotorului Gabriel Georgescu pentru încrederea oferită și sponsorilor care sunt alături de noi pe acest drum al performanței!“, a precizat Alex Filip.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Dynamite Fighting Show, Ștefan Orza, Alex Filip)
 
Citește și:
 
Constanța
Ștefan Orza, în semifinale la Dynamite Fighting Show. „Sunt pompier, de scânteile de pe afiș nu îmi este frică!“ (GALERIE FOTO)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța Ștefan Orza, medaliat la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 449

Constanța Ștefan Orza, neobosit! Campion național de Kempo K1, merge la Mondiale, apoi urcă în ringul Colosseum Tournament (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 957

CSM Constanța Ștefan Orza, aur și argint la Naționale. Va participa la Campionatul Mondial de Kempo (GALERIE FOTO)

01 Apr 2024 877

Pompierul din Constanța Ștefan Orza, învins după extra-round în marea finală a Dynamite Fighting Show (GALERIE FOTO + VIDEO)

16 Dec 2023 2022

Vineri, 15 decembrie 2023 Pompierul din Constanța, Ștefan Orza, contra „Rambo“, în marea finală a Dynamite Fighting Show. „Momentul adevărului!ׅ“

14 Dec 2023 4342

Constanța Ștefan Orza, în semifinale la Dynamite Fighting Show. „Sunt pompier, de scânteile de pe afiș nu îmi este frică!“ (GALERIE FOTO)

08 Jul 2023 2547

Dynamite Fighting Show Luptătorul constănțean Ștefan Orza, victorie în sferturile Turneului Super 8 (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 May 2023 2528

Cod Roșu la Buzău! Pompierul Ștefan Orza, „Hulk din Constanța“, antrenamente cu legendarul Mike Passenier, pentru gala Dynamite Fighting Show

06 May 2023 2260

Ștefan Orza, debut cu înfrângere în promoția Glory. „Pur și simplu, nu am fost eu“. Mesajul lui Daniel Ghiță

13 Mar 2023 2154

Ziua cea mare pentru „Diamant“ Luptătorul Ștefan Orza, pompier la ISU „Dobrogea“ Constanța, își face debutul în promoția Glory. „Sus România!“ (GALERIE FOTO)

23 Feb 2023 10556

Pompier la ISU „Dobrogea“ Ștefan Orza, primul luptător constănțean care va evolua în promoția Glory. „Din Moșneni, Constanța, România - în toată lumea!“

07 Feb 2023 9897

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip, câștigătorul secțiunii „Revenirea anului“ la premiile Dynamite Fighting Show

13 Jan 2023 3027

Sharks Gym Constanța Ștefan Orza și Alex Filip, nominalizați pentru superlativele sezonului 2022 în promoția Dynamite Fighting Show

03 Jan 2023 1856

Ștefan Orza, Mădălin Pîrvulescu și Alex Filip Luptătorii Sharks Gym Constanța, șapte victorii în opt meciuri în 2022, în galele profesioniste

30 Dec 2022 3539

UPDATE Ștefan Orza, de la Sharks Gym Constanța, a câștigat centura la Colosseum Tournament

21 Oct 2022 2031