Pompierul din Constanța Ștefan Orza, învins după extra-round în marea finală a Dynamite Fighting Show (GALERIE FOTO + VIDEO)

 
S-a stabilit campionul categoriei super-mijlocii (77 kg) din circuitul Dynamite Fighting Show (cel mai puternic circuit de kickboxing din România, înființat de Cătălin Moroșanu), pentru centură luptând în marea finală a turneului piramidal, la ediția DFS cu numărul 21 - Noaptea Campionilor –, la Galați, la Patinoarul Olimpic, constănțeanul Ștefan Orza (22 de ani), de la clubul Sharks Gym (antrenor, Daniel Asaftei), și ieșeanul Florin „Rambo“ Lambagiu (27 de ani).

Arbitrii l-au dat învingător pe „Rambo“, după extra-round, deși, în cele trei reprize de până atunci, Orza, bine pregătit fizic, cu o evoluție calmă și inteligentă, a punctat mai clar și mai mult. S-a dictat însă o repriză de prelungiri, în care Florin Lambagiu a avut câștig de cauză, dramatic.   

  

Dragi prieteni, se pare că în Kickbox nu se mai punctează kickboxul, se punctează cu totul altceva! Mulțumesc mult tuturor pentru susținere!, a fost mesajul lui Ștefan Orza de după finală.

Rambo este noul campion al categoriei super mijlocie, după un meci dramatic, se menționează pe pagina de Facebook a promoției DFS.

Vă mulțumesc tuturor celor care ne-ati fost alături. Respect! Nu comentez decizia după cele 3 reprize, respect pentru adversari! Noi mergem înainte și o sa mai auziți de noi. Eu sunt mândru de sportivul meu și încă o dată vă mulțumesc enorm celor care ne susțineti! We are Sharks Gym Constanța!, a punctat Daniel Asaftei. 

Un copil care a vrut să-si urmeze visul în kickboxing, s-a suspendat un an de la locul de muncă, a stat o lună în Olanda singur, a luptat toate cele trei meciuri din piramidă făcând meciuri memorabile și... Cuvintele nu-și mai au rostul! Cum să le mai spun copiilor de la sală să muncească mult să ajungă campioni, când văd așa ceva..., a menționat și un alt reprezentant al Sharks Gym, fostul luptător, acum antrenor, Alex Filip.


Tânărul Ștefan Orza este originar din satul Moșneni, comuna 23 August, județul Constanța, iar în viața de zi cu zi activează la ISU „Dobrogea“ Constanța, la Secția de Pompieri Mangalia. Totodată, Orza este primul luptător constănțean care a ajuns în „Glory“, cea mai mare promoție de kickboxing din lume.
 
Sursa foto: Facebook (Ștefan Orza, Paul Florian, Alex Filip, Dynamite Fighting Show, Eduard Petre)
 
Citește și:


Vineri, 15 decembrie 2023
Pompierul din Constanța, Ștefan Orza, contra „Rambo“, în marea finală a Dynamite Fighting Show. „Momentul adevărului!ׅ“

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. CSM Constanța Ștefan Orza, aur și bronz la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 489

Constanța Ștefan Orza, neobosit! Campion național de Kempo K1, merge la Mondiale, apoi urcă în ringul Colosseum Tournament (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 967

CSM Constanța Ștefan Orza, aur și argint la Naționale. Va participa la Campionatul Mondial de Kempo (GALERIE FOTO)

01 Apr 2024 878

Vineri, 15 decembrie 2023 Pompierul din Constanța, Ștefan Orza, contra „Rambo“, în marea finală a Dynamite Fighting Show. „Momentul adevărului!ׅ“

14 Dec 2023 4349

„Inimă de leu“ Ștefan Orza, pompierul din Constanța, s-a calificat în finală la Dynamite Fighting Show și va lupta cu „Rambo“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Sep 2023 3358

Constanța Ștefan Orza, în semifinale la Dynamite Fighting Show. „Sunt pompier, de scânteile de pe afiș nu îmi este frică!“ (GALERIE FOTO)

08 Jul 2023 2550

Dynamite Fighting Show Luptătorul constănțean Ștefan Orza, victorie în sferturile Turneului Super 8 (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 May 2023 2529

Cod Roșu la Buzău! Pompierul Ștefan Orza, „Hulk din Constanța“, antrenamente cu legendarul Mike Passenier, pentru gala Dynamite Fighting Show

06 May 2023 2261

Ștefan Orza, debut cu înfrângere în promoția Glory. „Pur și simplu, nu am fost eu“. Mesajul lui Daniel Ghiță

13 Mar 2023 2157

Ziua cea mare pentru „Diamant“ Luptătorul Ștefan Orza, pompier la ISU „Dobrogea“ Constanța, își face debutul în promoția Glory. „Sus România!“ (GALERIE FOTO)

23 Feb 2023 10557

Pompier la ISU „Dobrogea“ Ștefan Orza, primul luptător constănțean care va evolua în promoția Glory. „Din Moșneni, Constanța, România - în toată lumea!“

07 Feb 2023 9902

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip, câștigătorul secțiunii „Revenirea anului“ la premiile Dynamite Fighting Show

13 Jan 2023 3028

Sharks Gym Constanța Ștefan Orza și Alex Filip, nominalizați pentru superlativele sezonului 2022 în promoția Dynamite Fighting Show

03 Jan 2023 1860

Ștefan Orza, Mădălin Pîrvulescu și Alex Filip Luptătorii Sharks Gym Constanța, șapte victorii în opt meciuri în 2022, în galele profesioniste

30 Dec 2022 3540

UPDATE Ștefan Orza, de la Sharks Gym Constanța, a câștigat centura la Colosseum Tournament

21 Oct 2022 2033