Doina Carp a demisionat Anca Belu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu, noul preşedinte al Organizaţiei de Femei a PNL Constanţa

Consilierul judeţean Doina Carp a demisionat din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Femei a PNL Constanţa. Potrivit declaraţiilor deputatului Gheorghe Dragomir, liderul PNL Constanţa, mandatul Doinei Carp se apropia oricum de final, iar aceasta nu ar fi avut, susţine Dragomir, suficient timp pentru a se dedica organizaţiei. Doina Carp ocupa această funcţie din noiembrie 2011.
Locul său la conducerea organizaţiei a fost luat de Anca Belu, primarul comunei constănţene Mihail Kogălniceanu. Belu a fost propusă de preşedintele filialei, Gheorghe Dragomir, ea fiind, în prezent, preşedinte interimar până la organizarea de noi alegeri, care vor avea loc, cel mai probabil, în primăvara anului viitor. Cu toate acestea, Biroul Naţional al PNL va valida numirea sa în funcţie până la finalul lui 2014.
Anca Belu este, de formaţie, economist şi înainte de a activa în administraţia publică locală a lucrat în sistemul bancar. Despre noua funcţie, primarul comunei Mihail Kogălniceanu a declarat: „Pentru mine este o provocare. Este o muncă în plus, sper să nu dezamăgesc. Îmi propun să reuşim să facem din Organizaţia de Femei a PNL Constanţa o organizaţie puternică.“

Remember

Amintim că, înainte de al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, Doina Carp a participat la întâlnirea oamenilor de afaceri din Constanţa cu ministrul delegat pentru Buget, Darius Vâlcov, şi cu preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ceea ce a dat naştere unor discuţii în rândul colegilor săi liberali. Ulterior evenimentului, deputatul Gheorghe Dragomir a declarat: „Doamna Carp s-a dus acolo din nostalgie pentru Tăriceanu. Au fost nişte vremuri bune. Cred însă că după rezultatele alegerilor de duminică este dezamăgită şi i-a trecut nostalgia după Tăriceanu.“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Mihai Kogălniceanu, județul Constanța, a semnat primul contract PNRR! Anunțul primarului Anca Belu

07 Jun 2022 1619

Pe prima poziţie la copii şi cadeţi CSC Mihail Kogălniceanu, locul trei în clasamentul general la Cupa României de Taekwondo WT (galerie foto)

18 Oct 2018 3622

19 medalii la categoriile A şi B CSC Mihail Kogălniceanu, locul întâi pe echipe la copii şi cadeţi, la Campionatul Naţional de Taekwondo (galerie foto)

25 Apr 2018 2653

Al optulea succes consecutiv! CSC Mihail Kogălniceanu a cucerit pentru a zecea oară Cupa României la Taekwondo WT (galerie foto)

22 Nov 2017 4120

Judeţul Constanţa, redutabil la Taekwondo WTF CSC Mihail Kogălniceanu a cucerit Cupa României pentru a şaptea oară la rând (galerie foto)

09 Nov 2016 5557

CSC Mihail Kogălniceanu a cucerit a şaptea Cupă a României la Taekwondo WTF (galerie foto)

28 Oct 2015 3593

Incendiu la o anexă a Primăriei Mihail Kogălniceanu Anca Belu - „Erau nişte registre ale fostului CAP. Urmau să fie distruse“ (galerie foto)

06 Jul 2015 2661

Străzile Unirii şi Mircea cel Bătrân, asfaltate Centrul de tineret de la Mihail Kogălniceanu, aproape gata (galerie foto)

19 May 2015 2153

Performanța sportivă, premiată la Mihail Kogălniceanu în vremea colindelor Daruri din suflet pentru elevii și înțelepții comunei (galerie foto)

18 Dec 2014 2461

La iniţiativa primarului Ancuţa Belu Primăria Mihail Kogălniceanu se pregăteşte de o nouă întâlnire cu Sfatul Bătrânilor

24 Nov 2014 2960

Delegaţia turcă a fost întâmpinată de primarul Anca Belu. Radu Mazăre a „programat“ întâlnirea mai târziu (galerie foto)

30 Aug 2014 3436

Motive de bucurie pentru una dintre doamnele de seamă ale judeţului Primarul Ancuţa Belu îşi sărbătoreşte ziua de naştere

28 Aug 2014 3079