Gheorghe Andrei, noul lider al organizatiei municipale a PPCD

Retrogradare pe linie de partid pentru Corneliu Neagoe

Fostul deputat al PNTCD a fost desemnat marti seara in functia de presedinte al crestin-democratilor din municipiul Constanta * Andrei a criticat, in discursul sau, fosta conducere a organizatiei * Corneliu Neagoe, cel care a condus organizatia in ultimele luni, a devenit vicepresedinte * Secretarul executiv al PPCD Constanta, Tudorel Chesoi, sustine ca fostul primar al municipiului, Corneliu Neagoe, "a fost deosebit de intelept si nu s-a cramponat de o functie" * Potrivit lui Chesoi, desemnarea lui Andrei in fruntea organizatiei a fost facuta "pentru a vedea lumea ca PPCD nu duce lipsa de oameni"

Peste 170 de delegati ai Partidului Popular Crestin Democrat au participat marti seara la Conferinta Municipala de alegeri care s-a desfasurat la Casa de Cultura a Sindicatelor.Singurul candidat inscris in cursa pentru fotoliul de presedinte al organizatiei municipale a PPCD a fost Gheorghe Andrei, fost deputat al PNTCD in legislatura 1996-2000. Acesta a candidat pentru sefia organizatiei municipale a crestin-democratilor cu motiunea intitulata "Partidul Popular Crestin Democrat, purtator consecvent al valorilor popular europene".In urma voturilor delegatilor prezenti la adunarea generala de dare de seama si alegeri, Gheorghe Andrei a revenit in fruntea formatiunii dupa ce in anul 2000 s-a autosuspendat din functiile detinute la vremea respectiva. In discursul sau, Gheorghe Andrei s-a aratat nemultumit de fosta conducere a organizatiei municipale si a facut un apel catre toti simpatizantii partidului sa vina cu incredere alaturi de noua echipa. "PPCD trebuie sa lupte in mod clar impotriva PSD si PRM, cele doua partide responsabile pentru crearea sistemului corupt si clientelar care a guvernat Romania", a declarat Gheorghe Andrei.Noul lider al crestin-democratilor din municipiul Constanta a afirmat ieri, intr-o conferinta de presa ca obiectivul principal al noii echipe de conducere este dinamizarea activitatii organizatiei municipale pe departamente profesionale. De asemenea, Andrei a anuntat ca in perioada urmatoare, organizatia municipala a PPCD va "avea o atitudine critica fata de partidele care sunt reprezentate in Parlament".Din echipa de conducere a organizatiei municipale a PPCD mai fac parte prim-vicepresedintele Andrei Radulescu, secretarul Octavian Tacu, precum si vicepresedintele Corneliu Neagoe.In ceea ce priveste inlocuirea lui Neagoe de la sefia organizatiei, secretarul executiv al PPCD Constanta, Tudorel Chesoi, a sustinut ca fostul primar al municipiului "a fost deosebit de intelept si nu s-a cramponat de o functie". Mai mult, Chesoi a mentionat ca desemnarea lui Andrei in fruntea organizatiei a fost facuta "pentru a vedea lumea ca PPCD nu duce lipsa de oameni".

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 249

Volei CSM Constanța a învins SCM U Craiova și s-a clasat pe locul șapte în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

01 May 2024 674

MAE Nouă cetățeni români și membri de familie ai acestora au fost evacuați din Fâșia Gaza

01 May 2024 404

Tenis de masă Echipa feminină a LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, vicecampioană națională la Under-13 (GALERIE FOTO)

01 May 2024 436

Volei. Miercuri, 1 mai 2024 CSM Constanța, ultimul meci al sezonului, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrare liberă!

01 May 2024 422

Mariana Gâju și echipa Primăriei Cumpăna aduc bucurie și speranță în sufletele celor defavorizați de sărbători (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 722

Baschet CSM Constanța trimite seria cu CSU Sibiu în meciul decisiv (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 675

Licitație importantă la Poliția din Constanța! Sunt vizate autospecialele IPJ (DOCUMENT)

29 Apr 2024 835

Gimnastică aerobică Echipa CS Farul Constanța, câștigătoarea Cupei Cetății Deva (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 727

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 940

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au încheiat en-fanfare sezonul regular. Urmează turneul final

29 Apr 2024 682

Fotbalistele de la Farul Constanța, în continuare pe primul loc. În ultimul meci, egal cu Csikszereda Miercurea Ciuc

29 Apr 2024 644

LIVE Text+VIDEO Vergil Chițac își depune candidatura la Primăria Constanța-„Viitorul Constanței stă în proiectele începute” (FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 731

Editorial Predare de ștafetă în Superligă. De la Farul la FCSB

28 Apr 2024 635

Echipa Under-18 de la Farul Constanța s-a calificat în finala Ligii de Tineret (GALERIE FOTO + VIDEO)

28 Apr 2024 855