Graţie Internetului, asociaţiile de proprietari pot evita cozile de la Primărie

Autoritatea locală poate primi de la asociaţiile de proprietari e-mail-uri cu borderourile privind situaţia ajutoarelor la încălzire. Primăria le reaminteşte administratorilor de bloc că există anumite limite maxime de consum ale energiei termice care pot fi subvenţionate

Primăria Constanţa informează reprezentanţii asociaţiilor de proprietari/locatari care au solicitat ajutor la încălzire că pot trimite borderourile cu situaţia ajutoarelor la încălzire pe asociaţie şi prin e-mail. În acest scop, autoritatea locală solicită asociaţiilor ca, lunar (începând cu data de1 a lunii în curs, pentru luna anterioară), să trimită e-mail-uri pe adresa ajutoareincalzire@primaria-constanta.ro în care să specifice codul asociaţiei, Primăria urmând să trimită prin e-mail borderoul ataşat. Asociaţiile de proprietari sunt rugate să verifice cu atenţie corectitudinea datelor de pe borderou şi să sesizeze orice modificare în termen de maxim două zile de la primirea borderoului. Reclamaţiile ulterioare nu vor mai putea fi luate în considerare, anunţă Primăria Constanţa. Autoritatea locală atrage atenţia asupra următoarei formule de clacul a ajutorului la încălzire: Valoare Ajutor = (procent ajutor Guvern + procent ajutor Primărie) * consum Gcal * 338,33/100. Primăria explică asociaţiilor că în situaţia în care consumul efectiv realizat la căldura este mai mic decât consumul maxim compensat (trecut în borderou), în formula de calcul de mai sus se trece consumul efectiv realizat; în situaţia în care consumul efectiv realizat este mai mare sau egal cu consumul maxim compensat (din borderou), în formula de mai sus se trece consumul maxim compensat (din borderou). Autoritatea locală reaminteşte tuturor că ce va fi consumat peste limitele maxime de consum, se va plăti la preţ nesubvenţionat (338,33 lei/Gcal). Atenţie, ajutorul se acordă numai pentru energia termică consumată în scopul încălzirii locuinţei şi nu include energia termică consumată în scopul preparării apei calde menajere. Asociaţiile de proprietari sunt rugate să afişeze borderoul primit de la Primărie la fiecare scară a blocurilor din asociaţie.



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria oraş Năvodari organizează licitaţii publice pentru închiriere spaţii situate în centrul de afaceri Năvodari

29 Apr 2024 95

LIVE Text+VIDEO Vergil Chițac își depune candidatura la Primăria Constanța-„Viitorul Constanței stă în proiectele începute” (FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 291

Cumpărări directe Constanța Ce societate se ocupă cu mentenanța sistemelor de iluminat din orașul Murfatlar și satul Siminoc (DOCUMENT)

28 Apr 2024 543

Licitații Constanța Primăria Medgidia cumpără mobilier școlar, materiale didactice și echipamente cu peste 730.000 de euro (DOCUMENT)

28 Apr 2024 292

Licitația pentru continuarea lucrărilor, lansată abia zilele trecute Reabilitarea imobilului Teatrului de Stat Contanța, departe de a se termina în 2024!

28 Apr 2024 446

Două dosare pe rolul Tribunalului Costanța Primăria Năvodari a dat în judecată Inspectoratul de Stat în Construcții București și Inspectoratul Județean în Construcții Constanța. Iată ce au decis judecătorii

28 Apr 2024 312

ZIUA LIVE Joacă PSD și Horia Constantinescu cu șanse reale meciul pentru Primăria Constanța?

28 Apr 2024 502

Primăria Constanța la judecată cu administratorul vilei turistice Mizuumi din stațiunea Mamaia

27 Apr 2024 482

Licitații Constanța Primăria Ovidiu cumpără mobilier specific și materiale didactice (DOCUMENT)

27 Apr 2024 578

Licitații Constanța Techirghiol pregătește Zilele Lacului 2024. Primăria lansează licitația pentru servicii de organizare (DOCUMENT)

27 Apr 2024 2901

Cumpărări directe Constanța Primăria Murfatlar investește în lucrări de reparații sistem rutier (DOCUMENT)

27 Apr 2024 435

Licitații Constanța Primăria Tîrgușor investește în dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Târgușor (DOCUMENT)

27 Apr 2024 360

Cumpări directe Tehnoconsult Proiect SRL semnează un nou contract cu municipalitatea. Este vizat Cazinoul din Constanța (DOCUMENT)

26 Apr 2024 498

Afaceri Constanța O firmă înființată anul trecut a bifat un contract de 50.000 de lei cu Primăria Băneasa. Despre ce este vorba (DOUCMENTE)

26 Apr 2024 584

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 553