LIVE TEXT AUR Constanța, în conferință de presă. "Hârșova, Cernavodă, Medgidia, Corbu sunt localități pe care ne bazăm la scor bun" (FOTO)

Partidul AUR, filiala Constanța, organizează azi, 28 martie 2024, o conferință de presă la sediul județean al partidului, complex Dacia, etaj 2. 

În cadrul evenimentului, se dezbat probleme de interes național și local, la conferință participând Coordonator județean AUR Constanța - Daniel Constantin Moraru, candidat AUR Primăria Corbu - Radu Daniel, candidat AUR Primăria Cernavodă - Apostol Cătălin Marian.  

La eveniment participă și Mohammad Murad, candidat AUR la CJ Constanța. 



UPDATE 1 

Conferința de presă a început. 

UPDATE 2 

“Tema conferinței de presă de astăzi este alinierea planetelor. Cunoaștem și contracandidații și candidații. Suntem pregătiți pentru lupta electorală. Ieșim în față cu oameni care au confirmat și care vor putea performa și în administrația publică locală așa cum au făcut-o în viața de zi cu zi” - a spus Muraru. 

“Aici discutăm de Cernavodă, un oraș cu un buget bogat, cu venituri pe cap de locuitor cele mai mari din județ. De asemenea, localitatea Corbu, care pe lângă faptul ca pare a fi protejată de un sit natural, pe atât de mult se încearcă prin diferite metode construcția abuzivă a unor proiecte imobiliare sărind niște etape” a mai spus Muraru.

UPDATE 3 

Mohammad Murad ia cuvântul. 

“Să știți ca a fost o foarte mare bătălie. Nu am știut de această decizie de a candida. Între dorința mea și datorie, a câștigat datoria. Mereu mi-a plăcut să am o vorbă și să fiu loial proiectelor. Chiar dacă vin din mediul privat, de unde încercăm să facem totul bine prin comunicare, respect, în România nu e ușor să ai succes. Eu nu consider că sunt un om de succes, dar am fost mai dinamic și puțin mai bun decât alții.

În 2000 am început în Constanța și am propus să fac un hotel în fiecare an. Am 23 de unități hoteliere în toată țara. Se încheie un capitol din viața mea, ca om de afaceri, ca să mă întorc la oameni. Eu nu cred prea multe în vorbe, ca în viața noastră am ajuns la concluzia ca sunt două tipuri de oameni - puțini care fac ceva -5% și cei care comentează ca fac ceva -95%. 

Nu sunt deranjat de știri care apar de mine. Înseamnă că contez. Nu am făcut nimic care să mă facă să nu dorm noaptea. Cred că avem de ales să continuăm ce a fost până acum sau să ne oprim.


Am citit un material ca 70% din oameni consideră că România merge pe o direcție greșită. 30% sunt mulțumiți. Așa este, PSD, PNL sunt partide care au făcut un schimb între ei în ultimii 30 de ani. 

Constanța este un oraș cu un foarte mare potențial și în istorie a fost de două ori capitala. Are o istorie în spate, constănțenii știu să ofere zâmbete și turismul e foarte important și a fost total neglijat.

 

Nu e normal să se joace nimeni de viitorul Constanței, de viitorul copiilor noștri. La Cluj, nu are multe de oferit istoric sau turistic. Dar Clujul a avut mai multe persoane care au ajuns ca turiști, față de Constanța. De 33 de ani suntem într-un serial Dallas românesc PSD-PNL, unde se schimbă în timpul jocului doar persoane, cu același material. Este nevoie de altceva. E nevoie de un stop pentru a le oferi oamenilor ce au nevoie

 

Oameni buni, e nevoie de altceva, e nevoie de altă abordare. Am trecut de ideea de friptură de porc cu salată de varză, am trecut de ce e clasic. Facem ceva modern. E nevoie de asta și în politică, să trecem de friptură de porc și clasica salată de varză. 

Aș vrea să fie o bătălie civilizată, pe proiecte, pe soluții. O să mă acuze că sunt arab, că sunt musulman. Nu pot să schimb că sunt născut în altă țară, dar vă spun ca voi muri în România.

UPDATE 4

A luat cuvântul candidatul de la Cernavodă. 


 

“Este o mare responsabilitate civică. Orașul Cernavodă este unic în România, fiind și unic în lume, prin faptul că Centrala Nucleară se află intravilan. Aș vrea în două linii mari să punctez faptul că infrastructura trebuie reconstruită de la zero. Prin înțelegerea acestui lucru, vom merge pe a doua linie și anume, crearea unui parteneriat între administrația publică locală și mediul antreprenorial.


Sunt mândru să mă aflu la masă cu doi oameni distinși și sunt sigur ca orașul Cernavodă va ajunge la adevăratul nivel.

UPDATE 5

Candidatul de la Corbu a luat cuvântul. 

“Nu putem să mai mergem cum am mers până acum, trebuie să facem o comună europeană. Suntem litoralul cu cel mai lung litoral din SE Europei. Foștii primari sau fostele partide nu au fost în stare să pună niște asfalt tocat, gunoi, în gropile alea să le astupe. Au venit oameni din toată România, la plajă la Corbu, o plajă sălbatică, și-au rupt roțile în gropile de acolo. Șoseaua e dezastru. Nu putem să mai tolerăm asemenea mizerii.

UPDATE 6 

Eu sper să nu câștig, pentru ca ar fi un singur eșec,  dacă câștig pot avea mai multe eșecuri. Nu e visul meu să fiu președintele CJ, dar visul meu este să reprezint oamenii, a spus Mohammad Murad. 

Nu ne construim campania la nivel local pe hate. Vom avea o altfel de campanie, a spus Muraru.

Aș vrea să fac o operație, radicală, chirurgicală, din aia care nu se tratează doar cu aspirină pe pacientul Constanța, a mai punctat Murad. 

Hârșova, Cernavodă, Medgidia, Corbu sunt localități pe care ne bazăm la scor bun, a spus Muraru. 


La Mangalia, domnul Murad are o gândire pentru candidați, a mai spus Muraru. 



Citește și:

Mohammad Murad, candidat AUR la CJ Constanța - „Nu îmi este frică să duc această luptă și sunt convins că voi fi învingător“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Medgidia Eric Crînguș, campion mondial la Kempo, proba Submission (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 329

Istoria Dobrogei Dinastia Alexandrescu - cap de afiș în cultura Constanței

26 Apr 2024 900

Sondaj INSCOP Intenţie vot alegeri locale

25 Apr 2024 598

LIVE VIDEO-TEXT Conferință AUR Constanța în care sunt dezbătute probleme de interes național și local (FOTO)

25 Apr 2024 591

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 356

Liderul AUR, George Simion, tată de băiat! Soția sa a născut astăzi

24 Apr 2024 861

Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța- "Din trecut nu se trăiește, se învață!"

24 Apr 2024 369

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 685

George Simion se retrage de la angajamentele publice. Iată motivul

24 Apr 2024 889

Palatul Copiilor Constanța Matei Silivestru, cinci medalii (trei de aur) la Campionatul Național, plus a treia performanță a competiției! (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 938

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 680

Polițistă din cadrul IPJ Constanța, medaliată cu aur la Campionatul național de tenis de masă al MAI

20 Apr 2024 635

AUR Constanța susține dezbaterea din cadrul turneului lui Aurelian Popa, care aduce în prim-plan discuții despre viitorul României în cadrul evenimentului „Stop Agenda 2030” (FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 638

Deputatul Focșa bifează deja al cincilea partid în mai puțin de un mandat!

18 Apr 2024 631

LIVE VIDEO-TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (FOTO)

18 Apr 2024 532